Annonce
Vestjylland

Niels Hausgaard spiller to aftener i Musikteatret

- Vi skal ikke diskutere for at blive enige, men for at rumme mere og komme videre, siger Niels Hausgaard forud for sit helt nye show "Du ved, hvad jeg mener". PR-foto
Annonce

Holstebro: Niels Hausgaards koncerter er sjældent ens to aftener i træk. Selv siger han, at det hele står og falder med, hvor god kontakt han opnår. Så derfor er det ikke nødvendigvis to ens aftener, der venter i Musikteatret, når den 75-årige vendelbo optræder med sit nye show "Du ved, hvad jeg mener" 18. og 19. marts næste år.

- Niels Hausgaard er meget afholdt af publikum i vores område. Da han besøgte os sidst, faktisk i foråret 2019, blev billetterne til de to koncerter revet væk, så vi er glade for, at det er lykkedes at sikre os to shows igen, når han tager på turne med foreløbig mere end programsatte 50 koncerter over hele landet, siger direktør for Musikteatret, Anders Jørgensen, i en pressemeddelelse.

Og fordi man i Musikteatret ved, at der bliver rift om billetterne, har man valgt at holde ekstraordinært åbent kl. 10-16 1. november, hvor billetterne går i salg. Man kan både ringe for at booke billetter eller bestille dem via hjemmesiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern Håndbold For abonnenter

Målmændene kiksede, da Skjern mistede sejren: Med flere redninger havde vi hevet den hjem

Annonce