Annonce
Ringkøbing IF

Nicolai Wael: Jeg kan ikke tage, vi ikke er klar i hovedet til kampstart

Jeppe Solgaard måtte udgå i pausen. Desværre tyder alt på, at den stærke kantspiller endnu en gang er ramt af en hjernerystelse. Jeppe Solgaard var skidt tilpas, han kastede op, og derfor måtte han en tur forbi vagtlægen. Jeppe Solgaards uheld påvirkede hele truppen efter kampen. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Ringkøbing IFs træner Nicolai Wael kan ikke forstå, spillerne ikke er mere ærgerrige, end at de kan stille op til kamp i 2. division uden at være 100 procent fokuserede på opgaven.
Annonce

Ringkøbing: Det er nu!

Inden søndagens hjemmekamp mod Dalum lagde sportschef Jens Nielsen ikke skjul på, at Ringkøbing IF skulle have point.

For selv om han kunne snakke om foreningsliv med masser af frivilligt arbejde i løbet af ugen, hvor flere af klubbens egne medlemmer havde slået græsset på Green Arena, fordi banen var for blød og våd til, at kommunens græsklipper kunne køre på banen, og snakke om mange spilleres arbejde med at gøre klar og bagefter rydde op efter en succesrig aften i Vesterhavshallen med 650 gæster til koncert med en yderst veloplagt Johnny Madsen, så var det nu en gang fodbold, det hele drejede sig om.

En skadet forsvarsspiller Anders Vestergaard Larsen med en grim flænge i munden supplerede med sit bud på, at RIF ville vinde 2-0. Han kunne melde om ok humør i truppen trods de dårlige resultater, og han kunne melde om, at han stadig syntes, det var sjovt at træne, selv om det ind imellem kunne være tungt at tage af sted til træning efter endnu et nederlag.

Al den snak hjalp ikke. RIF tabte igen. RIF skuffede igen.

- Jeg kan snart ikke tage det. At man ikke er mere ærgerrig. Omkring sig selv og som hold. Når man ikke er mere klar i hovedet, når man starter på en kamp, så er det jo ligegyldigt, hvor meget vi snakker indstilling og parathed, hvor meget vi træner taktisk og teknisk. Når vi ikke er 100 procent fokuseret på opgaven, så bliver det ganske enkelt for svært, sagde en nedtrykt træner Nicolai Wael efter kampen.

Et unødvendigt indkast hurtigt taget - en misset tackling - gennemspillet til baglinjen - indlæg - frit skud mål. Og så mål på en ripost efter en dødbold. Bagud 2-0 efter mindre end et kvarter.

- Bagefter fik vi fat. Vi havde ikke de store problemer med at afvise Dalum resten af første halvleg, og vi skabte selv chancer. Vi fik sat tryk på, og vi åd os tilbage i kampen. Man kan ikke klandre os for ikke at tro på tingene. Så kom straffesparket. Jeg kan ikke huske hvornår, Jay sidst brændte straffespark. I stedet for at få et boost med en udligning, fik vi yderligere et slag i ansigtet. I anden halvleg skulle vi jagte en scoring. Vi var vel aldrig tæt på. Det her er ikke godt, sagde Nicolai Wael.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce