Annonce
Hvide Sande

Nichlas tager et trin op: 26-årig fysioterapeut overtager sund klinik

26-årige Nichlas Pedersen havde ikke brug for så megen betænkningstid, da det kom på tale, at han kunne overtage Hvide Sande Fysioterapi. Foto: Henrik Breum
Med erfaringer fra arbejde hos blandt andre FysioDanmark i Ringkøbing har Nichlas Pedersen netop overtaget ejerskabet af Hvide Sande Fysioterapi.
Annonce

Hvide Sande: Lige siden, Nichlas Pedersen studerede fysioterapi på VIA University College i Holstebro, har han puslet med tanken om at blive selvstændig.

En skønne dag.

Husker du vejret i tirsdags? En dag så sommerlig, at man fik lyst til at åbne en flaske rosé. Det var dér, på den første dag i september, at den 26-årige vestjyde overtog ejerskabet af Hvide Sande Fysioterapi:

- Det er en sund forretning med et godt udviklingspotentiale, siger Nichlas Pedersen om klinikken, hvor Lone Bøndergaard og Jan Lundsgaard er købt ud.

Den nye frontmand i klinikken på Toldbodgade er født og opvokset i Lyngs på Thyholm, men kort efter at være fyldt 18 flyttede Nichlas Pedersen til Holstebro for at studere på HTX og derfra direkte videre til fysioterapistudiet:

- Muligheden bød sig, og jeg er et sted i livet, hvor det giver god mening at springe ud i det, tilføjer Nichlas Pedersen, der i sommeren 2018 takkede af som elev på VIA University College.

Annonce

Et godt lokalsamfund

Med eksamensbeviset i hus fik Nichlas Pedersen mulighed for at prøve kræfter med faget hos fysioterapeuter i Lemvig og Holstebro, inden han i april sidste år blev ansat hos Jan Lundsgaard hos FysioDanmark i Ringkøbing.


Muligheden bød sig, og jeg er et sted i livet, hvor det giver god mening at springe ud i det.

Nichlas Pedersen


Da det kom på tale, at Nichlas eventuelt kunne overtage klinikken i Hvide Sande, valgte han altså at slå til:

- Det er et skønt område. Jeg kan godt lide, at klinikken ligger så langt vestpå. Det er min fornemmelse af Hvide Sande, at det er et godt lokalsamfund, der er knyttet godt sammen. Jeg ser frem til at være en del af dagligdagen herude, siger Nichlas Pedersen, der for et par måneder siden flyttede til Ringkøbing med sin kæreste - hun er ansat på et fiskerøgeri i Hvide Sande.

Med i sit team har den nye chef i klinikken på Toldbodgade de to fysioterapeuter Ludmila Iversen og Dorte Høj Henriksen.

Det administrative har Nichlas Pedersen planer om at klare på egen hånd. Han kan dog trække på lidt hjælp fra Sanne Stengaard, der er ansat hos FysioDanmark i Ringkøbing, hvorfra Jan Lundsgaard også står klar med gode råd til den nye mand ved roret i Hvide Sande.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Annonce