Annonce
Skjern

Ni ud af 10 sæsonkortholdere har gentegnet: Skjern håber på flere end 500 tilskuere

Kommer Skjern Bank Arena til at blive fyldt i den kommende sæson? Foto: Mads Dalegaard/Scanpix 2019
Skjern Håndbold er økonomisk kommet fornuftigt ud af coronanedlukningen. Der er dog en stor ubekendt faktor lige nu, og det er, om klubben kan få lov til at fylde Skjern Bank Arena.
Annonce

Skjern: Fremtiden ser lys ud for Skjern Håndbold, der er på vej ind i en ny sæson efter fire måneder uden håndbolden, hvor medarbejderne blandt andet har været hjemsendt med lønkompensation.

- Økonomisk ser det godt ud. Der er selvfølgelig nogle sponsorer, der har mistet evnen. Det siger sig selv. Der er virksomheder, der er hårdt ramte af corona og indtjening, og som har fyret folk. De har selvfølgelig også været nødt til at kigge på deres engagement med os, siger bestyrelsesformand i Skjern Håndbold, Carsten Thygesen.


Mere end 90 procent af sæsonkortholderne har gentegnet, uden de egentlig ved, om de kan komme ind. Det er lidt foran normalt på dette tidspunkt af året. Vi mærker en enorm opbakning og enorm vilje, og så kommer det sidste: Kan vi lukke folk ind.

Carsten Thygesen, bestyrelsesformand


På trods af det har klubben alligevel formået at få flere sponsorer.

- Vi har faktisk ikke mistet nogen, men der er selvfølgelig nogle, som har reduceret deres sponsorat. Men vi har også fået nye sponsorer. Der er nogle virksomheder, der rent økonomisk har haft glæde af krisen. Så økonomisk er jeg optimist, siger han,

Annonce

Tilskuerbekymringer

Der er dog et "men", for klubbens økonomi er i den grad også afhængig af, at der kan skabes mest mulig larm i Skjern Bank Arena under kampene, og det kræver så mange tilskuere som muligt.

- Den helt store ubekendte faktor lige nu er, om vi kan få kunder ind. Lige nu bliver det en dårlig forretning med 500 tilskuere. Jeg er optimist med økonomien, men det er under forudsætning af, at vi kan få kunder ind, siger han.

Han skal dog ikke frygte, at der ikke vil stå folk i kø til arenaen, hvis klubben får lov til at slå dørene op for flere end 500 tilskuere.

- Mere end 90 procent af sæsonkortholderne har gentegnet, uden de egentlig ved, om de kan komme ind. Det er lidt foran normalt på dette tidspunkt af året. Vi mærker en enorm opbakning og enorm vilje, og så kommer det sidste: Kan vi lukke folk ind, spørger Carsten Thygesen retorisk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande

Se fotos fra optagelse af tv-serie: Skuespillere klædt på til havnefest i 30 graders varme

Danmark For abonnenter

Smitten har bredt sig de seneste uger: Derfor er eksperter alligevel fortrøstningsfulde

Annonce