Annonce
Tarm

Ni elever afprøvede 0. klasse

Madpakken var god at have med, og den blev nydt efter en spændende formiddag med mange indtryk. Privatfoto
Ved en førskoledag i Ådum Børneunivers blev ni børn præsenteret for livet på skolen.
Annonce

Ådum: Kommende elever til 0. klasse var forleden inviteret til førskoledag på Ådum Børneunivers. Børnehaveklasseleder Inger Dam Nielsen tog imod.

Dagen begyndte som hver skoledag i Ådum med høj puls, hvor alle får sig rørt. Der var ni, som havde sagt ja til indbydelsen og var med på løbeturen, inden de blev vist rundt på skolen af deres kommende lærer.

De kiggede også ind på kontoret, hvor Lone Fjeldsted Hansen tog imod, da skoleleder Helle Grønkjær var på lederseminar, men brugte kursets middagspause til et smut hjem for at hilse på de nye elever og forældrene, som var inviteret på kaffe kl. 13.

De forventningsfulde børn havde 0. klasses lokaler til rådighed. Her var Inger Dam klar med forskellige aktiviteter. Der var sang og musik, små tegneark og opgaver at løse i fællesskab. En legetime hørte selvfølgelig med til dagens program. Og ikke mindst blev madpakken nydt. Den var noget særligt.

Annonce

To nye elever

Hvis nogen skulle være gået glip af dagen, er der selvfølgelig fortsat mulighed for et besøg. På skolen glæder man sig over dem, som var med og siger gerne velkommen til flere. Ådums private skolebus henter og bringer børn, som bor uden for skoledistriktet.

Helhedsleder Helle Grønkjær giver gerne mere information. Børneuniverset har vuggestue med 11 børn, i Idrætsbørnehaven går 30 børn. To nye elever begynder i næste uge på skolen, som dermed har 74 elever. Det er et stort plus, at det hele er samlet under ét tag. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ny ejer skulle bruge mindre end et år på at gøre konkursbo til en god forretning: IPL Group har udsigt til overskud

Annonce