Annonce
Ringkøbing Håndbold

Ringkøbing Håndbold henter islandsk landsholdsmålvogter

Den islandske landsholdsmålvogter Elin Jóna Thorsteinsdóttirskriver her under på en kontrakt med Ringkøbing Håndbold for næste sæson. Elin Jóna Thorsteinsdóttir spillede i denne sæson for liganedrykkerne fra Vendsyssel. Privatfoto
Vendsyssel rykkede ud af ligaen i denne sæson, men Elin Jóna Thorsteinsdóttir skal alligevel spille ligahåndbold næste sæson, hvor den islandske landsholdsmålvogter bliver ny i truppen hos Ringkøbing Håndbold.

Ringkøbing: Alt tyder på, at Ringkøbing har hentet en fuldgod erstatning for Louise Bak Jensen som målvogter til næste sæson.

Mandag morgen kunne Ringkøbing Håndbold nemlig melde ud, at de har hentet den islandske landsholdsmålvogter Elin Jóna Thorsteinsdóttir. En målvogter med 23 landskampe på sit cv og en hel sæson i ligaen for Vendsyssel, som Ringkøbing erstatter i ligaen næste sæson.

Den 24-årige Elin Jóna Thorsteinsdóttir blev hentet til Vendsyssel i 2018 fra islandske Haukar i fødebyen Reykjavik, og hun var trods nedrykning en solid sidste skanse for Vendsyssel i ligaen med 222 redninger i sidste sæson.

Annonce


Det er et scoop, at vi har kunnet hente Elin, og jeg er overbevist om, at hun vil passe perfekt ind i Ringkøbing Håndbold både på og udenfor banen.

Jesper Holmris, cheftræner i Ringkøbing Håndbold om den nye målvogter


Cheftræner Jesper Holmris er begejstret for aftalen.

- Elin er en super spændende keeper, som vi har fulgt tæt igennem de sidste to sæsoner i både Vendsyssel og på det islandske landshold. Hun har i denne sæson fået værdifuld ligaerfaring og præsteret på et rigtig højt niveau. Det er et scoop, at vi har kunnet hente Elin, og jeg er overbevist om, at hun vil passe perfekt ind i Ringkøbing Håndbold både på og udenfor banen, siger Jesper Holmris i en pressemeddelelse.

Elin Jóna Thorsteinsdóttir flytter til Ringkøbing med kæresten. Hun har fået et rigtigt godt indtryk af byen og glæder sig til at få postnummer 6950 og bo tæt på Ringkøbing Fjord.

- Jeg er utrolig glad for at skifte til Ringkøbing Håndbold. Efter nogle gode snakke med Jesper Holmris glæder jeg mig til at samarbejde med trænerteamet og pigerne på holdet. Jeg har altid hørt rigtig mange gode ting om klubben og byen. Det er en klub med ambitioner, som passer godt til mine egne, samt et super godt træningsmiljø, som jeg glæder mig til at være en del af. Jeg vil arbejde hårdt for, at vi som hold og klub kan opfylde vores kommende mål for næste sæson. Jeg glæder mig til at bidrage med en masse på banen men også udenfor banen. Jeg er helt sikker på, at det er det rigtige sted for mig og min udvikling, siger Elin Jóna Thorsteinsdóttir i pressemeddelelsen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce