Annonce
Hvide Sande

Nedrivning af gammelt rådhus sker bedst i vådt vejr

I den kommende tid vil der ske en større forvandling, når håndværkere for alvor kaster sig over det gamle rådhus i Hvide Sande. Foto: Jørgen Kirk
Det gamle rådhus i Hvide Sande gennemgår for tiden en større forvandling, der baner vej for et større kontorfællesskab.

Hvide Sande: Det ligger helt fast, at den nordlige del af det tidligere rådhus i Hvide Sande skal jævnes med jorden, men projektet lader vente på sig. Og det med god grund.

- Det kommer til at støve, så vi venter på mere fugt i vejret, siger Jens Bøndergaard, der står bag ejendomsselskabet Bøndergaard Group.

En udskydelse af nedrivningen vil også betyde, at der er mindre trafik i feriebyen, og at der nok er knap så mange mennesker, der har gang i grillen ude i haven.

Der er dog blevet foretaget et mindre indhug i det gamle rådhus, hvilket var nødvendigt for at skabe gode arbejdsforhold for de håndværkere, der arbejder med at renovere den sydlige del af domicilet.

- Vi renoverer facaden totalt. Den skal pudses, og der skal bygges nyt indgangsparti, tilføjer Jens Bøndergaard.

På den del af grunden, hvor der venter et større nedrivningsprojekt, bliver der med tiden etableret parkeringspladser. De røde mure, der bliver stående, skal blandt andet danne rammer om et kontorfællesskab, og nogle af de mange kvadratmeter er da også allerede taget i brug.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Åbent brev til byrådet: Tag hensyn til handicappede og bevar Jobcenter og Borgerservice i midtbyen

Læserbrev: Kære politikere, Når I tirsdag tager hul på den videre beslutningsproces vedrørende Innovest II, vil vi i Danske Handicaporganisationer gerne pege på, at en udflytning af Borgerservice og Jobcenter eller andre offentlige serviceorganer til Innovest er uhensigtsmæssig for mange persongrupper – ikke mindst personer med nedsat førlighed. Hvis der sker en flytning, langt væk fra rutebilsstationen og banegården, vil det således være ganske svært for mange at deltage i møder hos de to serviceorganer. I dag går der dog nogle busser til Skolebyen, men disse er naturligvis prioriteret efter skolens time-skema. Og skulle man, som person med funktionsnedsættelse, endelig komme helt ud i den ende af Skjern by, ligger Ringvejen som den næste store forhindring. At krydse ringvejen er særdeles farligt, hvis bevægeapparatet ikke er som en ung sportsudøvers. Langt de fleste personer med et handicap, vil meget gerne have et tilknytningsforhold til arbejdsmarkedet, men det bliver meget sværere, og for nogen umuligt, at deltage i møder på Innovest II, hvis man er tvunget til at benytte offentlige transportmidler og så dernæst skal bevæge sig den, iflg. Google Maps, lange tur på cirka 2 km til Innovest. Så kære politikere – tag hensyn til mobiliteten for personer med bevægelseshandicap og bevar servicefunktionerne i Skjern midtby.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Sidste bold er endnu ikke slået: 20 års kamp om rigmandens ulovlige tennisbane på Klitten

Annonce