Annonce
Skjern

Nedlukning var ventet af hotelchef: - Lad os få det overstået, så vi kan komme i gang igen

Hotelejer Christian Rasmussen skal have køkkenet renoveret, mens der er lukket ned. Skulle det have været gjort, mens hotellet var i fuld drift, ville det have betydet et større driftstab. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Hjælpepakken giver ro på Hotel Skjern, og nu håber hotelchef Christian Rasmussen, at denne nedlukning kan løse corona-problemet, så hotellet kan komme til at planlægge længere frem.
Annonce

SKJERN: Nedlukningen af Danmark kommer foreløbig til at vare 14 dage længere end først planlagt, men da statsminister Mette Frederiksen tirsdag aften meldte forlængelsen ud, kom det ikke som en overraskelse for hotelejer Christian Rasmussen, Hotel Skjern. Han havde forventet, at der nok ville være lukket i den første halvdel af januar, og nu er hans håb, at der ikke bliver genåbnet for tidligt, så landet risikerer endnu en nedlukning. Skiftevis åben og lukket gør det svært at planlægge.

- Lad os lukke det ned, der skal til. Jeg vil hellere, at vi holder lukket, end at vi skal til at åbne og så lukke igen. Lad os få det overstået denne gang, så vi kan komme i gang igen, siger Christian Rasmussen.

Med til billedet hører også, at hotellet har gavn af hjælpepakken, og der er nu et andet sikkerhedsnet under det hele, end der var i foråret. Faktisk har nedlukningen en uventet sidegevinst for Hotel Skjern. Køkkenet skal nemlig renoveres, og håndværkerne kommer, mens der er lukket ned, for skulle renoveringen ske, mens hotellet kørte på fuld kraft, ville nedlukningen af køkkenet være alt for dyr i driftstab.

- Så får vi da et eller andet godt ud af denne situation, konstaterer Christian Rasmussen.

Annonce

Splitter nytårsmenuer op

Køkkenet er dog åbent til nytåret, da der sælges nytårsmenuer ud af huset. Antallet af bestillinger ligger på samme niveau som sidste år til nytårsaften, men ordrene afspejler også den specielle nytårsfejring. Cirka 75 procent af bestillingerne er til to personer, og hotellet kan mærke, at flere aflyser nytårsfejringen.

- Efter at de nye udmeldinger er kommet, er der også flere, der har bedt om at få splittet deres ordre op i mindre dele, så de kan holde nytår hver for sig. Det giver lidt mere pakkearbejde. Vi kan godt mærke, at der er flere om udbuddet af nytårsmenuer i år, men kundernes lyst til at få maden leveret er ikke blevet mindre, fortæller Christian Rasmussen.

Receptionen er lukket ned, men det er muligt at få en overnatning på forespørgsel, hvilket hjælper erhvervslivets gæster. Her skal gæsterne selv trække deres værelsesnøgle i en automat.


Lad os lukke det ned, der skal til. Jeg vil hellere, at vi holder lukket, end at vi skal til at åbne og så lukke igen. Lad os få det overstået denne gang, så vi kan komme i gang igen.

Christian Rasmussen, ejer af Hotel Skjern
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Et tankevækkende advarselsskud for boven

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce