Sport

Nederlag på 13 mål til Ringkøbing Håndbold ude mod Odense Håndbold

Kan Nanna Hinnerfeldt og resten af Ringkøbing Håndbold skabe en kæmpe overraskelse onsdag aften, hvor Ringkøbing spiller ude mod topholdet Odense Håndbold? Måske - Odense spillede nemlig kamp så sent som i mandags. Arkivfoto Jørgen Kirk

Odense: Har Ringkøbing Håndbold hentet ny energi og nyt mod efter fyringen af Mads Brandt og ansættelsen af Morten Secher som træner for resten af sæsonen?

Har det suveræne tophold i HTH ligaen Odense Håndbold brugt så mange kræfter på at spille uafgjort ude mod København Håndbold i Champions League så sent som mandag aften, at de ikke har kræfter til at slå bundproppen Ringkøbing Håndbold onsdag aften.

Ja det får vi svaret på i løbet af det næste par timer, hvor Odense spiller hjemme i Odense Idrætshal mod Ringkøbing Håndbold.

Odense er ubesejrede, og de kan på en måde godt tage den med ro. Deres førsteplads i grundspillet er stort set hjemme med et forspring på syv point ned til Nykøbing Falster Håndbold på andenpladsen med kun syv kampe tilbage.

Værre ser det ud for Ringkøbing, der er dumpet ned på sidstepladsen efter Aalborg Håndbolds sejr over Randers HK i torsdags. Det betyder, hvert eneste lille bitte point kan blive vitalt for Ringkøbing.

Måske venter der et overraskende et af slagsen i aften.

Følg med lige herunder.

0/0
Skjern Håndbold

En meget lettet Thomas Mogensen

Skjern Håndbold

Perfekt start på slutspillet for Skjern Håndbold

Skjern Håndbold

Skjern kunne ikke ønske en bedre start

Skjern Håndbold

Skjern har fået 52 straffekast flere end Holstebro

Sport

Tobias Rasmussen rykker tilbage til Nordsjælland fra Skjern Håndbold

Ringkøbing Håndbold

Fire spillere mere forlader Ringkøbing Håndbold

Skjern Håndbold

Emil Nielsen og Bjarte Myrhol på Årets Hold