Annonce
Sport

NBA-profilen Stephen Curry brækker hånden i nyt nederlag

Frederic J. Brown/Ritzau Scanpix
Stephen Curry udgik med en brækket hånd, da Golden State Warriors tabte for tredje gang i fire kampe.

Basketballholdet Golden State Warriors har fået en katastrofal start på NBA-sæsonen, og tidligt torsdag morgen dansk tid blev den endnu værre.

Hjemme mod Phoenix Suns tabte Warriors 110-121. Nederlaget var det tredje i fire kampe, og holdets store profil Stephen Curry måtte udgå med en brækket hånd.

Curry landede uheldigt på sin venstre hånd i begyndelsen af tredje quarter, og det blev kun værre af, at Suns' Aron Baynes landede oven på Curry og dermed lagde ekstra vægt på hånden.

Senere viste røntgenundersøgelser, at hånden var brækket, bekræfter holdet på sin hjemmeside.

- Det var bare en tilfældig sekvens, og sådan noget sker, siger Warriors-cheftræner Steve Kerr ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Curry, der to gange er blevet kåret som ligaens mest værdifulde spiller (MVP), indledte kampen med at score Warriors' syv første point, men generelt havde hjemmeholdet det svært på sin nye hjemmebane i San Francisco.

For øjnene af cirka 18.000 tilskuere i Chase Center tabte Warriors første quarter med 14-43, og selv om der blev rettet en anelse op på den katastrofale start, var der lang vej tilbage.

Uden Curry på banen vandt Warriors ganske vist fjerde quarter med 43-26, men det var ikke nok til at true Suns, der blev anført af Devin Bookers 31 point.

Warriors har været dominerende i verdens bedste basketball-liga med finalepladser fem år i streg. I den periode blev det til tre titler.

I sommer mistede holdet imidlertid profilen Kevin Durant, der valgte at fortsætte karrieren i Brooklyn Nets. Samtidig fik Klay Thompson en alvorlig knæskade, og hans comeback har stadig lange udsigter.

Mens Warriors har indledt sæsonen med en sejr og tre nederlag, har Suns leveret et positivt indtryk med tre sejre og to nederlag.

/ritzau/

Annonce
Golden State Warriors'' nyhed om skaden på klubbens hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen

Læserbrev: Indlægget “Lad der ikke gå sognepolitik i sagen” om Innovests husning af de kommunale arbejdspladser havde nogle gode pointer, der førte til den rigtige konklusion i et dilemma. Der savnes nogle tal på økonomien, og jeg kan betvivle, kommunalbestyrelsen har det vigtigste; det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede omsætning i detailhandelen. Butikkerne vil miste omsætning. Ikke blot til nabobyerne, men også til storcentrene i de større byer og til netbutikkerne udenfor kommunen. Det vil koste arbejdspladser, give tomme butikslejemål og tomhed i bymidten. Så på den måde et paradoks, når et erhvervscenter er omdrejningspunktet for at trække kunderne væk fra de små lokale erhvervsdrivende. Vi har jo lige fulgt kampen for købmanden i Stauning, og her er det så i større målestok. Du kan blot se til Esbjerg, hvad det har betydet i Kongensgade, at kontorer er flyttet på havnen. Og omvendt, hvad de gør i Billund for at trække folk til midtbyen. Så byrådet bør have det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede detailomsætning i kommunen med i ligningen. Det er ikke nok med en kort tilbagebetalingstid på investeringen i Excel-arket. Så jeg er enig med Jacob Agerbo i, at der ikke skal gå sognepolitik i sagen. For det handler ikke kun om finansiering og besparelser, men også om tabt detailhandel. Ikke “bare” i Skjern midtby. Men i kommunen. For der ingen garanti for, at omsætningen affødt af butiksdøden bliver i Skjern/Tarm, eller for den sags skyld i kommunen. Så derfor vedkommer det også borgerne udenfor Skjern ... Så herfra skal opfordringen lyde; lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen.

Skjern Håndbold For abonnenter

Kasper Søndergaard rundede 350 kampe – nu venter efterårets vigtigste opgør: Vi er ikke i god forfatning

Annonce