Annonce
Ringkøbing-Skjern

Naturkraft og Wow Park føler sig snydt for sommerpakke: Det er politisk benspænd

Brødrene Jacob og Aage Hindhede, der stiftede Wow-Park, har gennem flere år drevet stedet ved Finderup og har i år åbnet endnu en park i Billund. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Annonce

Ringkøbing-Skjern:  Regeringen spænder ben for to vestjyske turistattraktioner, fordi de ikke er omfattet af regeringens sommerpakke, der sikrer gæsterne halv pris på indgangsbilletten.

Det mener både medindehaver af Wow Park, Aage Hindhede, og formand for Naturkrafts ejendomsfond, Niels Erik Kjærgaard.


Vi oplever, at folk fravælger os, når de kommer til indgangen. De vender om og foretrækker et andet sted, hvor der er rabatordning. Vi opfatter det som et kæmpe benspænd fra Christiansborgs side

Niels Erik Kjærgaard, formand for Naturkraftfond


Ifølge TV Midt-Vest oplever de det begge som forskelsbehandling, fordi naboattraktioner som for eksempel museerne kan give rabat.

- Vi oplever, at folk fravælger os, når de kommer til indgangen. De vender om og foretrækker et andet sted, hvor der er rabatordning. Vi opfatter det som et kæmpe benspænd fra Christiansborgs side, fortæller Niels Erik Kjærgaard til tv-stationen.

Folk fravælger os ved indgangen, fortæller formand for den ene af de to Naturkraftsfonde, Niels Erik Kjærgaard. Arkivfoto: Søren Palmelund

Også i Wow Park føler man sig udfordret af ikke at være en del af sommerpakken.

- Vi synes simpelthen, at det er unfair. Hvorfor skal der være forskelsbehandling. Vi driver jo forretning alle sammen, så det giver ingen mening, siger Aage Hindhede til TV Midt-Vest.

Forleden kunne Dagbladet fortælle, at Ringkøbing Skjern Museum og Jyllands Park Zoo oplever, at gæsterne strømmer til museets afdelinger netop som følge af halveringen af billetpriserne.

Sommerpakken fortsætter skoleferien ud, hvorefter de almindelige priser vender tilbage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing

Butikker slog dørene op efter 67 dages nedlukning: - Jeg har virkelig glædet mig til den her dag

Annonce