Hvide Sande

Naturkraft og Feriepark: Adventure Park-ejer ser kun positive muligheder

Ejer af Adventure Park, Allan Nymark, glæder sig til, at Naturkraft og Søndervig Feriepark står klar. Foto: Mads Dalegaard.

Allan Nymark, ejer af Adventure Park mellem Ringkøbing og Søndervig, regner med, at Naturkraft og Søndervig Feriepark vil have positiv afsmitning på virksomheden.

Ringkøbing: Adventure Park, der er ejet af Jeannette og Allan Nymark, har en meget ideel placering.

Det ligger lige ud til Søndervig Landevej, og det betyder, at mange af det kommende Søndervig Ferieparks gæster kommer til at køre lige forbi.

Samtidig ligger den kommende turistattraktion Naturkraft næsten lige i virksomhedens baghave.

- Når der kommer flere på vejen, så skulle der gerne komme flere kunder. Vi ligger rigtig fint i forhold til det nye badeland, og det giver nogle muligheder, som vi bare skal udnytte, siger Allan Nymark.

Og han har allerede en god fornemmelse af, hvad der skal til for at hente nye kunder.

- Vi har en rimelig idé om at fortsætte med den stil, vi kører med. Vi får ros for den måde, vi gør tingene på. Hvis vi holder ved, så kommer til at skille os ud. Vi tilbyder noget andet, end ferieparken kommer til. Vi slår os lidt mere på hyggen, siger Allan Nymark.

Kun positive muligheder

Muligheden for flere overnatningsmuligheder er der allerede kigget på.

Jeannette og Allan Nymark har købt et gammelt lægehus i Ringkøbing, som de er ved at renovere.

Når det er færdigt, flytter familien fra Adventure Park, hvor de bor nu.

Det giver mulighed for at etablere en ny ferielejlighed til 14 personer. Den korte afstand til Naturkraft ser Allan Nymark også som en fordel.

- Peter Sand, der er administrerende direktør for Naturkraft, er typen, der synes, vi skal hjælpe hinanden. Han mener, at hvis de kan hive 250.000 gæster til om året, så skal de også have et sted at bo, fordi mange af dem godt kunne finde på at krydre et besøg med en eller to overnatninger. Så nogen kan forhåbentlig blive fristet til at besøge os, siger Allan Nymark og fortsætter:

- Det er også fedt for os, at de, der bor hos os, ikke har lang til et stort badeland. Jeg ser kun positive muligheder for fremtiden. Vi står allerede meget stærkt, og vi har et koncept, der fungerer for os, siger han.

0/0
Hvide Sande

Værft hjælper Vestas med at holde styr på vingerne

Hvide Sande

Hvid varevogn efterlyst efter bilpåkørsel

Tophistorier

Hvide Sande

Hvide Sande går fremtiden i møde og anlægger ny kaj

Kultur

Søndervig Byfest har succes med tidligt billetsalget

Hvide Sande

Åbent skib: Marinehjemmeværnet viser frem

Hvide Sande

Roere slutter vintersæson af med rejsegilde