Annonce
Debat

Naturkraft: Nu står det der, og noget må gøres. Jeg har et par forslag

Nu står der et stort N som klatretårn/fugletårn - hvad med at lave hele navnet NATUR KRAFT? forslår debattøren. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Læserbrev: Naturkraft?? Ja det er unægtelig et godt spørgsmål.

Det var en uhyre interessant artikel med Peter Sand i Dagbladet forleden, endelig fik vi som sagesløse skatteborgere sandheden om, hvor galt det kan gå, når det offentlige vil drive kommerciel virksomhed, som jeg hele tiden har undret mig over er lovligt.

Nu erkender viceborgmester Søren Elbæk også, at det ikke kun er covid-19, der er årsagen til det ringe besøgstal, her er jeg fuldstændig enig, men hvad skal der til for at ændre det? Ja det er et godt spørgsmål. Nye tiltag er der ikke råd til, men er der råd til at lade være?

Annonce

Nu står det der, og vi er blevet oplyst om, at det er kommunen, det hænger på? Så må der jo gøres noget? For det første tror jeg, der skal en ny ledelse til. Peter Sand var nok dygtig til at skrabe de 300 millioner til (desværre), for at planen kunne realiseres. Det, der er brug for, er en, der har erfaring fra oplevelsesindustrien.

Borgmesteren vil, at vi skal tale stedet op... Hvordan forestiller du dig det, når vi som skatteborgere kan se, hvordan det går?

Nu står det der, og noget må gøres. Jeg har et par forslag, som ikke koster alverden.

Hvis vi skal have medejerskab, kunne det være en mulighed at invitere kommunens borgere på gratis besøg (vi har betalt over skatten) her uden for sæsonen, og giv dem et spørgeskema, hvor de kan komme med input, ros og ris, det kunne give lidt medejerskab og hermed positiv omtale. I højsæsonen kunne man jo lave langtidsparkering for turister, der besøger Ringkøbing, og tilmed en fordelagtig familiepris til Naturkraft? Der er foreslået shuttlebus - der kører jo rute 580 lige forbi, og de kører næsten tomme frem og tilbage i skolernes ferier. Den kunne jo vende ind forbi, og så lave tretimers parkering i Ringkøbing, så løser man en del af parkeringsproblemet i byen?

Nu har jeg jo en baggrund inden for turismen og det, der nok har undret mig mest, er, at det ser mildest talt herrens ud når man kører forbi, ja det ligner mest en forlystelsespark, der er ved at gå fallit. Jeg siger det, fordi det jo er en unik placering, stedet har, og der kommer potentielle kunder forbi hver lørdag på vej til sommerhus. Det skal jo være så spændende at se på udefra, at det kommer på to do-listen. Nu står der et stort N som klatretårn/fugletårn - hvad med at lave hele navnet NATUR KRAFT? Så vil man nok lige kigge en ekstra gang, og måske ville det få de forbipasserende til at undersøge det, når de kommer frem til deres sommerhus?

For det første tror jeg, der skal en ny ledelse til.Annonce
Tarm For abonnenter

En jul med stærke traditioner: 50 år i træk har Hardy hentet sit juletræ hos Inger

Danmark

Tirsdagens coronatal: Der er 6324 nye smittetilfælde med coronavirus

Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Går glip af sit sidste byrådsmøde: Iver Enevoldsen har fået corona

Ringkøbing For abonnenter

Dansk er vejen til succes: Ngun har en dansk mand på arbejde og en burmesisk mand derhjemme

Ringkøbing

Tæt opløb ved kåring af fotoklubs bedste skud: Én og samme fotograf leverede årets skud i både 2020 og 2021

Ringkøbing

Ny direktør vender hjem til Vestjysk: Landboforening skal nu ledes af tre direktører

Søren Brostrøm: Man bør overveje at lukke nattelivet

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ribo Vinduer opfører ny fabriksbygning på 9500 kvm., Bechs Hotels ordrebog med alle 250 julefrokost-bestillinger forsvandt og andre glimt fra Gamle Dage

Debat

Dårlige historier og tåbelig politik: Socialdemokraterne er desperate

Hvide Sande For abonnenter

Naboer er rasende over erhvervsmands byggeri af swimmingpool og anneks midt i Søndervig

Sundhedsministeren er smittet med corona

Ringkøbing

Stadig intet svar på Omikron-mistanke men ingen spredning efter gymnasiefest

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ridder af Hvide Sande og meget mere: Tidligere borgmester fik helt særlig overraskelse til sin fødselsdag

Hvide Sande

Trafikstyrelsen giver dispensation: Vesterhav Syd og Nord må bruge radarstyret lys på de kystnære møller

Annonce