Annonce
Ringkøbing-Skjern

Naturens Dag ved Skjern Å for børnefamilier

Naturens Dag er en årligt tilbagevendende begivenhed i september. Pressebillede
DN Ringkøbing-Skjern, Naturfamilier Ringkøbing Skjern og Sønderbygård markerer den årlige begivenhed Naturens Dag med ture og aktiviteter for børnefamilier ved Sønderbygård i Borris.
Annonce

Skjern: Aktiviteterne ved Naturens dag, der er gratis,  foregår i år ved Sønderbygård i Borris samt i gårdens park og enge og ved Skjern Å, som Sønderbygårds jorder grænser op til.

Arrangørerne har i tilrettelæggelsen taget hensyn til coronasmittefare på den måde, at deltagere kan ankomme når som helst mellem kl. 13 og 17, og blive sendt af sted til aktiviteter i familiegrupper.

Fra en bålplads vil familierne vil få vejledning i at gå på opdagelse i naturen og i området med aktiviteter som at finde vanddyr og engblomster, at lugte, smage og føle på naturen, at tegne, male og digte, og at se på kunsthåndværk. Guiderne vil fortælle om forandringerne i naturen og landskabet.

Der vil også blive lavet pandekager, saftevand og the til deltagerne. I Sønderbygårds lade vil der være udstilling af kunsthåndværk.

Arrangementet er for alle aldre. Deltagere opfordres til at tage solidt fodtøj på og medbringe en kop.

Naturens Dag er en årligt tilbagevendende begivenhed i september. Bag fejringen af naturen på denne måde står Danmarks Naturfredningsforening og Friluftsrådet. Flere arrangementer på Naturens Dag kan findes på www.naturensdag.dk

Mødestedet er Sønderbygård, Sønderskovvej 17 i Borris. Guider ved arrangementet er Per Mikkelsen, Helle Ansine Jensen og Mads Rahbek.

Der kræves ikke tilmelding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Annonce