Annonce
Ringkøbing

Naturbydelen og Naturkraft viser frem: Kom med cykel eller travesko, og se, hvor langt Ringkøbings flagskibe er kommet

Der sker ting og sager i Naturbydelen lige nu, hvor blandt andet disse boliger er ved at være færdige. Foto Naturbydelen.
Annonce

RINGKØBING: Der sker ting og sager i Naturbydelen Ringkøbing K lige nu; først og fremmest bygges der som aldrig før, samtidig med, at naturen står i sit fuldeste flor.

Og det vil næppe være nogen ubekendt, at også et andet udviklingsflagskib i Ringkøbing er kommet godt fra land - nemlig Naturkraft.

Lørdag den 27. juni får man mulighed for at se begge flagskibe på samme dag, fortæller projektleder på Naturbydelen, Michael Guldager.

- Denne dag inviterer vi på en cykel- eller gåtur, hvor man både får en rundvisning i Naturbydelen og ser området ude omkring Naturkraft, siger han.

I Naturbydelen i den sydlige del af byen er der 139 boliger undervejs, mens Naturkraft jo har slået portene i ringvolden op for ganske nylig.

Alle interesserede kan opleve begge dele helt gratis, når de frivillige guider fra Naturkraft og Naturbydelen inviterer på en guidet rundvisning. Turen starter klokken 13.30 med en gå-rundvisning i Naturbydelen, og herefter tages cyklerne frem, hvorefter der cykles syv-otte kilometer ad naturskønne stier til Generator og videre til Naturkraft.

Der er tilmelding til turen senest den 24. juni; det sker via sms til 20461845. Der kan selvfølgelig max deltage 50 personer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vestjylland

Fastholder: - Jeg så ulven

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Kræmmer-Winnie er tilfreds med politi-undskyldning: Men hun forstår stadig ikke, at markedet skulle lukkes

Annonce