Annonce
112

Nattelivet gav ballade og larm

Vinterens festhumør sætter sit præg på nattelivet. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

SKJERN/HVIDE SANDE/HEMMET: Decembers mange julefrokoster giver som regel ekstra arbejde til ordensmagten, som skal have hånd i hanke med de mange, der benytter lejligheden til en tur i nattelivet. Men hvorfor vente til december, når november også er en god tid til en julefest.

Så politiet måtte lørdag nat en tur omkring Æ Karklud på Søndergade i Hvide Sande, hvor en lille flok var kommet uoverens kort før klokken 02.00. Alene synet af de uniformerede betjente fik dog flokken til at falde til ro. I Skjern mødte politiet samme nat en spritbilist i Møllegade kl. 04.19. Det var en 20-årig mand fra lokalområdet.

Lørdag aften var patruljen så en tur omkring Hemmet, hvor en flok unge holdt fest på Baunshøjvej med høj musik og råben i gaden. De fik en besked om at dæmpe sig, hvilket de valgte at lytte til.

Så nemt gik det ikke i Skjern; her måtte politiet sigte tre mænd i alderen 16 til 18 år fra Sdr. Felding for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, da betjentene mødte dem anden gang. Første gang var kl. 02.38, hvor de tre teenagere var ved at komme i slagsmål i Østergade. De blev dog bortvist, men en times tid senere var de igen på stedet. Så mistede politiet tålmodigheden og fandt bødeblokken frem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce