Annonce
Læserbrev

Nationalpark Skjern Å: En grøn mærkesag

Læserbrev: I Danmark er der blevet tradition for at etablere Nationalparker, og Skjern Å Nationalpark er måske den næste.

I forbindelse med processen frem mod en mulig etablering af Nationalpark Skjern Å har byrådet i Ringkøbing-Skjern besluttet at nedsætte et Nationalparkudvalg. Udvalgets overordnede formål et at sikre, at Nationalpark Skjern Å bliver den sjette danske nationalpark. Nationalpark-udvalget består af 11 medlemmer: 3 politikere fra Ringkøbing-Skjern Byråd, 1 politiker fra Herning Byråd, 1 repræsentant fra Danmarks Naturfredningsforening, 1 repræsentant fra Vestjysk Landboforening, 1 repræsentant fra Friluftsrådet og 4 borgerrepræsentanter.

Udvalgets opgaver er at vedtage en klar politisk vision for Nationalpark Skjern Å, som en naturlig del af visionen om Naturens Rige, at skabe stærke relationer til nationale beslutningstagere både til det landspolitiske og til interesseorganisationerne.

Den smukke natur langs Skjern Å er unik og et område, hvor både bæredygtighed, biodiversitet og turisme kan understøttes, og derfor tager Radikale Venstre det med i valgdebatten og til de kommende finanslovsforhandlinger. En af vore konkrete mærkesager for et grønnere og mere bæredygtigt Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Ringkøbing-Skjern

800.000 kroner i spil: Musikskolechef er i tvivl om mulighed for tilbagebetaling

Danmark For abonnenter

Landbruget, landdistrikterne og tænketank advarer: Coronakrisen vil skævvride Danmark

Annonce