Annonce
Sport

Nadal overvinder forskrækkelse og er videre i Barcelona

Eric Gaillard/Reuters
Rafael Nadal jagter sin 12. sejr i ATP-turneringen i Barcelona, og onsdag sendte han argentiner ud i tre sæt.

Tennisstjernen Rafael Nadal spillede sig onsdag videre og er blandt de 16 sidste spillere i ATP-turneringen i Barcelona.

Den spanske profil skulle dog lige i gang på gruset i Barcelona, da han lagde ud med at tabe første sæt mod argentinske Leonardo Mayer.

Argentineren, der aldrig har slået en spiller fra verdensranglistens top-5 i 15 forsøg, vandt første sæt 7-6 efter en tiebreak, som blev vundet 9-7. Men de to næste sæt blev vundet 6-4, 6-2 af Nadal, der er nummer to på verdensranglisten efter Novak Djokovic.

I første sæt brød Nadal ellers til 5-3-føring, men argentineren brød tilbage med det samme og servede sig på 5-5, inden det blev 6-6, og Nadal endte med at tabe sættet.

I andet sæt lagde spanieren ud med at bryde og kørte sættet hjem, og så var kræfterne sluppet op hos Mayer, der i tredje sæt blev brudt til 2-3 og 2-5.

Dermed er Nadal klar til at møde landsmanden David Ferrer i næste runde om billetten til kvartfinalen.

Ferrer slog tidligere onsdag franske Lucas Pouille 6-3, 6-1.

I ATP-turneringen Monte Carlo Masters forinden blev Rafael Nadal sendt ud i semifinalen af den senere vinder, som var italienske Fabio Fognini.

Rafael Nadal jagter sin 12. sejr i turneringen i Barcelona.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce