Annonce
Videbæk

Nabostrid i Troldhede: - Flytter han ikke, må jeg gøre det

Den midaldrende mand, der er kommet i konflikt med sine naboer på Østergade bor i det hvide hus middt i billedet. Arkivfoto Poul Osmundsen.
Beboere på Østergade håber, at udlejer vil opsige midaldrende mand; men de erkender, at en løsning på stridigheder kan have lange udsigter.
Annonce

TROLDHEDE: Der er stadig ingen løsning i sigte på striden i Østergade, hvor en midaldrende mand har lagt sig ud med sine naboer, og politiet er blevet en nærmest daglig gæst.

- Politiet har været ude at snakke med ham, men efter hvad vi hører, sagde han, at han var glad for at bo i Troldhede, og gerne vil blive boende, så han flytter nok ikke frivilligt, siger Jette Keller, der bor i Østergade 15.

- Vi håber på, at udlejeren kan opsige manden, men det kan desværre have lange udsigter, og det er ikke engang sikkert, at det kan lade sig gøre, fortsætter hun.

Hun fortæller, at konflikterne fortsætter.

- Her forleden kørte manden ud, og først holdt han med hornet i bund et par minutter foran min nabo Kaj Poulsen, og derefter foran min bolig, hvor han holdt i to-tre minutter, også med hornet i bund. Da han kom tilbage en halv time senere, gentog det sig, blot stoppede han først foran mig.

- Vi er simpelthen ved at gå ud af vores gode skind over det, der sker, siger Jette Keller.

Hun og de øvrige beboere i Østergade skal ikke vente hjælp fra Ringkøbing-Skjern Kommune.

Faktisk kan den ikke udtale sig om den aktuelle sag, siger fagchef i handicap og psykiatri, Helle Mikkelsen, der for nylig deltog i et møde i Troldhede med beboerne.

- Jeg kan dog sige helt generelt, at når det drejer sig om nabostridigheder, kan kommunen gøre meget lidt, siger hun.

- Det kan vi ikke bruge til noget som helst. Bliver det her ved ret meget længere, bliver jeg selv nødt til at flytte, og det kan jo ikke være rigtigt, siger Jette Keller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Justitsminister har bedt om redegørelse af kræmmermarkedsag: Rigspolitiet og Midt- og Vestjyllands Politi beklager vildledning

Annonce