Videbæk

Naboprotester gav resultat: Nedbrydningsfirma må finde ny placering

Det blev et nej til LG Handel og Nedbrydning på Grønbjergvej. Foto: Mads Dalegaard

Teknik- og miljøudvalget besluttede tirsdag at afvise nedbrydningsvirksomheden LG Handel og Nedbrydnings ansøgning om en landzonetilladelse og miljøgodkendelse på adressen tæt ved Grønbjerg.

Spjald/ Grønbjerg: Nedbrydningsvirksomheden LG Handel og Nedbrydning med hovedsæde i Ikast må finde et nyt sted at drive sin virksomhed end på Grønbjergvej 30.

Det står klart, efter at firmaets ansøgning til teknik- og miljøudvalget om landzonetilladelse og miljøgodkendelse blev afvist af et enigt teknik- og miljøudvalg tirsdag eftermiddag.

I høringsfasen havde tre naboer indgivet flere klager, herunder over, at arbejdet med knusning af nedbrudte byggematerialer på grunden har medført, at affaldsrester er fløjet rundt på de omkringliggende marker, ligesom vejen ofte har været spærret af lastbiler, der kørte til og fra Grønbjergvej 30 med byggematerialer.

Udvalget mener desuden, at grunden med sit areal på 2755 kvadratmeter er for lille til at rumme beplantning, der ville kunne sløre synet. Endelig begrundes afvisningen i udvalget med, at knusepladsen virker fremmed i det åbne land med marker og landbrugsejendomme omkring.

Til Dagbladet udtalte ejeren af LG Handel og Nedbrydning Lars Frederiksen forud for mødet, at han allerede har været i kontakt med Ikast-Brande Kommune om erhvervelse af en industrigrund i Ikast, hvor han i stedet vil drive virksomheden.

0/0
Ringkøbing

- Hvis man står stille og roligt nede i bageriet, kan du høre, at de skriger inde over køl og frost

Videbæk

Madstedet Spjald fortsætter i Grønbjerg Forsamlingshus

Videbæk

Velbesøgt veterantræf på Autogården

Videbæk

Velbesøgt sangaften i Vestjyllands Kunstpavillon

Videbæk

Sprit og manglende kørekort giver bøder

Videbæk

Hundepension slår nu officielt dørene op: Byder på hotdogs til åbningsfest

Videbæk

Se billederne: Zoo åbner til jubilæums-sæson med ny indgang

Videbæk

Økodagen giver en masse arbejdsglæde