Annonce
Håndbold

Nøglen til den første sejr var simpelt angrebsspil med få fejl

Nicklas Moltke scorede to mål, da Skjern Håndbold 2 slog GOG 2 med 30-26. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Skjern Håndbold 2 har lavet for mange fejl i angrebet, og det har kostet mange kontramål til modstanderne. Det blev der lavet om på mod GOG 2. Skjern spillede sikkert og simpelt i angrebet, og det gav en sejr på 30-26.

Skjern: Skjern Håndbolds andethold har lært meget af fire nederlag i træk. Specielt det sviende nederlag på hele 37-21 hjemme mod Rækker Mølle Håndbold for en uge siden.

- Kampene har vist, at vi er vildt sårbare over for kontraløb. Derfor var planen mod GOG 2 at spille simpelt. Vi havde analyseret os frem til, at vi skulle spille med meget mere struktur i angrebet. Og det lykkedes fantastisk godt. Derfor kunne vi fejre sæsonens første sejr med 30-26, fortalte Skjerns meget lettede træner Allan P. Sørensen efter kampen søndag eftermiddag.

Skjern var bagud 14-13 ved pausen.

- Og det var vi primært fordi, vi lavede fire tekniske fejl, som GOG straffede med kontramål. Alt andet havde vi styr på. Forsvaret stod fantastisk med en solid midterblok i Kristian Tind og Jeppe Anneberg. I angrebet styrede Jeppe Anneberg spillet, og sammen med Oliver Juhl Refsgaard var Anneberg utrolig god i angrebet, fortalte Allan P. Sørensen.

Ti minutter inde i anden halvleg tippede kampen for alvor over på Skjerns side.

- Vi havde det, vi kalder de gyldne minutter. På tre-fire minutter vandt vi 3-0. Det gav et lille hul, som vi holdt resten af kampen. Vi førte med to-fire mål frem til de 30-26. Også fordi vi slet ikke tillod GOG at løbe kontra i anden halvleg. Hele holdet skal have stor ros for den indsats, sagde Allan P. Sørensen.

2. division herrer

Skjern Håndbold 2-GOG 2 30-26

For Skjern Håndbold scorede Jacob Kjær 6, Oliver Juhl Refsgaard 6, Mikkel Sandholm 5 (3), Jeppe Anneberg 4 (1), Rasmus Wilbek 3, Kristian Tind 3, Nicklas Moltke 2 og Tobias Vils 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tarm

Vognmand venter på retningslinjer: Hvis studenterne skal holde en meters afstand kan det ikke lade sig gøre

Annonce