Annonce
Håndbold

Nøglen til den første sejr var simpelt angrebsspil med få fejl

Nicklas Moltke scorede to mål, da Skjern Håndbold 2 slog GOG 2 med 30-26. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Skjern Håndbold 2 har lavet for mange fejl i angrebet, og det har kostet mange kontramål til modstanderne. Det blev der lavet om på mod GOG 2. Skjern spillede sikkert og simpelt i angrebet, og det gav en sejr på 30-26.

Skjern: Skjern Håndbolds andethold har lært meget af fire nederlag i træk. Specielt det sviende nederlag på hele 37-21 hjemme mod Rækker Mølle Håndbold for en uge siden.

- Kampene har vist, at vi er vildt sårbare over for kontraløb. Derfor var planen mod GOG 2 at spille simpelt. Vi havde analyseret os frem til, at vi skulle spille med meget mere struktur i angrebet. Og det lykkedes fantastisk godt. Derfor kunne vi fejre sæsonens første sejr med 30-26, fortalte Skjerns meget lettede træner Allan P. Sørensen efter kampen søndag eftermiddag.

Skjern var bagud 14-13 ved pausen.

- Og det var vi primært fordi, vi lavede fire tekniske fejl, som GOG straffede med kontramål. Alt andet havde vi styr på. Forsvaret stod fantastisk med en solid midterblok i Kristian Tind og Jeppe Anneberg. I angrebet styrede Jeppe Anneberg spillet, og sammen med Oliver Juhl Refsgaard var Anneberg utrolig god i angrebet, fortalte Allan P. Sørensen.

Ti minutter inde i anden halvleg tippede kampen for alvor over på Skjerns side.

- Vi havde det, vi kalder de gyldne minutter. På tre-fire minutter vandt vi 3-0. Det gav et lille hul, som vi holdt resten af kampen. Vi førte med to-fire mål frem til de 30-26. Også fordi vi slet ikke tillod GOG at løbe kontra i anden halvleg. Hele holdet skal have stor ros for den indsats, sagde Allan P. Sørensen.

2. division herrer

Skjern Håndbold 2-GOG 2 30-26

For Skjern Håndbold scorede Jacob Kjær 6, Oliver Juhl Refsgaard 6, Mikkel Sandholm 5 (3), Jeppe Anneberg 4 (1), Rasmus Wilbek 3, Kristian Tind 3, Nicklas Moltke 2 og Tobias Vils 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Der går fisk i den på den gode måde

Det kan godt være, at fiskerierhvervet ikke er helt, som det har været. En tur forbi havnen i Hvide Sande viser selvfølgelig, at der ikke ligger så mange RI-kuttere ved kajen længere, og den udvikling er der sandsynligvis ikke meget at gøre ved. Til gengæld er der masser af gang i den på kajen rundt omkring havnebassinet. I den forgangne uge har der her i Dagbladet været to gode eksempler på, at det ikke er så tosset endda. For et år siden købte selskabet Amanda Seafood Hvide Sande-virksomheden Knud Søndergaard Fiskeeksport. Siden købet har der højest været 25 ansatte på fabrikken, men nu har Amanda Seafood meldt ud, at der bliver brug for det dobbelte antal, fordi der på Tungevej skal fremstilles fisk til en af landets største dagligvarekæder. Selv om de fisk, der skal bearbejdes, nok ikke vil blive landet i Hvide Sande alle sammen, er det altså noget af en god nyhed, at der pludselig bliver 25 nye arbejdspladser på havnen. Som om det ikke var nok, har Vestfisk, der også holder til på Tungevej - og ja, navnet kommer fra fisken tunge - meldt ud, at der skal skrues op for salget af frisk fisk på nettet. Webshoppen har fået nyt navn, der klinger bedre og skal være med til at lokke flere kunder indenfor. Selv om indehaverne et par gange har overvejet at lukke for netbutikken, er der nu plus på bundlinjen, og med Hvide Sande-fiskeskipper Verner Møller til at levere råvarerne fra kutteren RI468 Juli-Ane, er der i hvert fald sikkerhed for, at det er fisk leveret af lokale, der bliver solgt. Når udgangspunktet med den nye hjemmeside også er at give kunden en fornemmelse af at stå på kajen og handle fisk, og målet er at blive danskernes foretrukne fiskehandler, ser det ud til, at folkene bag friskfangetfisk.dk mener det alvorligt. Det kan godt være, at de to nævnte eksempler ikke får fiskerierhvervet tilbage til en havn, hvor kutterne lå tæt for at få plads ved kajen, men mindre kan også gøre det. I hvert fald ser det ud til, at der i det små er gået fisk i den på den gode måde.

Ringkøbing For abonnenter

Lærere om overgangen fra modtageklasse til dansk klasse: - Det er barskt, men de glæder sig altid

Annonce