x
Annonce
Skjern Håndbold

Nøglekamp når Skjern møder BSH

Jonas Tidemand har problemer med højre albue efter kampen mod Mors-Thy Håndbold, men han skulle kunne spille kampen mod BSH. Arkivfoto: Morten Stricker
Hvis Skjern Håndbold skal have chancer for at få point med over i slutspillet, er det afgørende, Skjern vinder hjemme lørdag eftermiddag over Bjerringbro/Silkeborg.

Skjern: Skjern Håndbolds træner Claus Dalgaard-Hansen kalder uden tøven Skjerns hjemmekamp lørdag eftermiddag mod BSH for en nøglekamp.

- Ja men det er det bare. Uden tvivl. Kampen er helt afgørende for vore chancer for at få point med over i slutspillet, siger Claus Dalgaard-Hansen.

Et kig på tabellen understreger det hele. BSH ligger på fjerdepladsen med 25 point foran Skjern på femtepladsen med 23 point. En sejr til Skjern sikrer fjerdepladsen, da Skjern så vil være bedst indbyrdes efter sejr på 27-26 i Silkeborg i efteråret.

Skjern kunne lige så godt have ligget på fjerdepladsen allerede nu. Det var marginaler, der gjorde, Skjern ikke fik en sejr over GOG. Kampen om de fire øverste pladser er tæt, og tingene kan hurtigt ændre sig. Hvis Skjern vinder, og BSH så i deres næste kamp slår GOG, ja så er Skjern med i kampen om tredjepladsen, hvis Skjern selv vinder i Kolding.

Claus Dalgaard-Hansen glæder sig til at spille på hjemmebane.

- Vi har mødt BSH på udebane to gange. Det nager stadig, vi blev slået ud af pokalturneringen efter en kamp, hvor vi havde bedst fat i 50 minutter. Den kamp kunne godt minde lidt om vores kamp mod GOG. I kampen mod GOG synes vi, at vi leverede flot, og vi viste os frem fra vores bedste side. Men vi fik ikke noget ud af det. Vi skal jo vinde kampene. Nu skal vi sørge for at sætte en god kamp sammen over 60 minutter, så vi kan vinde nøglekampen, siger Claus Dalgaard-Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Unfair at A-kassemedlemmer behandles dårligere end selvstændige

Læserbrev: I kølvandet på coronavirussen har regeringen og Folketinget handlet effektivt: Den ene hjælpepakke har afløst den anden. I 3F er vi særligt glade for trepartsaftalen, der sikrer mange lønmodtagere deres job. Desværre melder mange nye sig hele tiden ledige. De ikke-forsikrede selvstændige har allerede fået deres hjælpepakke. Nu har vi også brug for en, der sikrer de forsikrede lønmodtagere en bedre dagpengesats. Siden statsminister Mette Frederiksen valgte at lukke Danmark ned, er der kommet 79 ekstra ledige i 3F Ringkøbing-Skjerns A-kasse. Det svarer til en stigning på 26,2 procent! Det er 79 lønmodtagere, der går væsentligt ned i indtægt som følge af coronapandemien. De lønmodtagere har krav på den samme beskyttelse som selvstændige, der er ramt af krisen. De selvstændige kan få en understøttelse på op til 23.000 kroner om måneden. Sådan skal det være. Desværre kan forsikrede medlemmer af 3F og andre A-kasser højst få ca. 19.000 kroner, som er den maksimale dagpengesats. Det er unfair, at medlemmer der solidarisk hver måned indbetaler til en A-kasse for at sikre sig mod løntab, får mindre end dem, der ikke betaler. Derfor bør der indføres et tillæg til de forsikrede lønmodtagere. Helt konkret skal satsen stige med en tredjedel af det nuværende beløb, hvilket betyder, at forsikrede vil få en sats på ca. 25.000. Højreorienterede debattører fra bl.a. Cepos har kritiseret forslaget, fordi de mener, at det vil være svært at rulle tilbage og giver et incitament til at gå arbejdsløs. Det giver ingen mening, fordi forslaget kun er målrettet coronakrisen og arbejdsløsheden er uforskyldt. Desuden kender jeg ikke nogen af mine medlemmer, der har lyst til at gå arbejdsløse. Ligesom de selvstændige, der har tabt deres livsgrundlag, ønsker ledige 3F’ere også kun at vende tilbage til deres arbejde. Ingen skal gå fra hus og hjem som følge af denne krise. Den øgede sats vil samtidig sikre, at efterspørgslen øges. Vi skal stå sammen i den svære situation. Derfor skal de ledige lønmodtagere også have ekstra hjælp!

Ringkøbing-Skjern

Fra frontlinjen: Restriktioner betyder kreative metoder - baby vejet på køkkenvægt

Annonce