Ringkøbing IF

Nødt til at tage et skridt ned: Finn Juhl bliver RIF-ambassadør

Daværende bestyrelseformand i RIF, Finn Juhl, med Lars Bræmer, da man tog afsked med ham i 2016. Nu er Bræmer tilbage, og Finn Juhl er foruden at være eliteudvalgsformand nu også blevet ambassadør for RIF. Arkivfoto: Jørgen Kirk

Ringkøbing: Fokus på han eget firma betyder, at Finn Juhl ikke fortsætter i stillingen som konsulent med ansvar for salg af sponsorater i Ringkøbing IF. Han har bestredet stillingen sammen med sin bestyrelsespost i klubben, men nu tager Lars Bræmer, der også stod for sponsorarbejdet mellem 2010 og 2016, over på sponsorfronten.

Finn Juhl er dog langt fra færdig med RIF. Foruden at være eliteudvalgsformand bliver han nu ambassadør for klubben, hvor han kommer i en eksklusivt selskab med Ivan Hansen og Mogens Rud.

- Jeg har været meget glad for den seneste tid i Ringkøbing IF, hvor jeg har haft det overordnede ansvar for salg af sponsorater, men jeg må også erkende, at det tager rigtig meget tid ved siden af mit eget firma. Der vil jeg gerne fokusere mere af min tid fremadrettet, og så bliver jeg nødt til at tage et skridt ned i Ringkøbing IF, men jeg glæder mig dog over den fine titel som ambassadør, forklarer Finn Juhl i et opslag på RIF's facebookside.

I klubben er man lydhør over for Finn Juhls valg:

- Vi har naturligvis forståelse for Finns beslutning om at drosle ned i klubben. Han har leveret et stort stykke arbejde i mange år - og især efter afskeden med Michael Hansen har han taget et stort slæb. Vi glæder os dog over, at vi har kunne få Lars Bræmer tilbage i klubben, og vi er sikre på, at han kan fortsætte det gode arbejde, der er lavet på det seneste, siger formand for Ringkøbing IF, Andreas Leidesdorff på Facebook.

0/0
Annonce
Tarm For abonnenter

Fra Holland til Tarm: Fiskesø var Willem og Jannies store drøm

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tarm

Kæmpe fremgang i Brugsen i Hemmet: Der er ansat mere personale for at følge med

Hvide Sande

Blandt legeland, bowling og spillemaskiner: - Fantastisk med sådan et sted til dårligt vejr

Ringkøbing IF For abonnenter

RIF jagtede to angribere – nu ser det svært ud: Realistisk set tror jeg ikke på det, siger sportschef

Erhverv

21-årige Benjamin har åbnet sin egen webshop: Det kunne jeg gøre bedre

Vestjylland For abonnenter

Turister holder købmænd i live

Leder For abonnenter

Det mener Dagbladet: Lyt til 'praksis-partisanens' gode råd

Praksis-partisan. Sådan kalder Peder Sørensen sig selv. Han har gennem 11 år været leder af Produktionsskolen i Skjern og ved derfor af erfaring, at en praktisk tilgang til liv og læring virker bedre end alverdens bøger. I hvert fald for de elever, som er kommet på netop den skole, fordi de af den ene eller den anden grund er løbet sur i det almindelige skolesystem. Mange af dem har ikke verdens bedste oplevelser med sig i skoletasken, og før de kan blive klar til igen at binde an med bøger og teori, skal de lære at tro på sig selv. Det sker ifølge Peder Sørensen bedst gennem netop praktisk arbejde. Det er i der, langt hovedparten af eleverne har deres styrke, og det er derfor her, der er en basis, man kan bygge en selvtillid op på. At det virker, viser de tørre tal fra skolen i Skjern: 70 procent af eleverne er kommet videre i uddannelse eller arbejde. Med andre ord masser af solstrålehistorier om mennesker, der blev grebet, efter at de var snublet i starten, og som lærte at stå på egne ben. Men nu er det slut: Skolens seneste afgangshold blev også det sidste. Landets produktionsskoler lukker nemlig med udgangen af juli og bliver i stedet til FGU'er - Forberedende Grunduddannelse, der også skal hjælpe eleverne videre til uddannelse eller arbejde. På FGU kommer eleverne ind på ét af tre spor: Et, hvor de kan forbedre sig i boglige fag, et andet til de unge, der kan lide praktisk arbejde, men som også gerne vil forbedre sig i dansk og matematik, og endelig et tredje spor, hvor de unge er i virksomhedspraktik det meste af tiden og resten af tiden i skolepraktik med undervisning i fag, der er relevante for praktikken. Forhåbentlig vil den nye uddannelse vise sig lige så effektiv til at hjælpe ikke mindst de skrøbelige blandt eleverne videre, som Produktionsskolen var. Det er som bekendt ligegyldigt, hvilken farve katten har og hvad den hedder - bare den kan fange mus. Men det vil være klogt at lytte til erfaringerne fra 'praksis-partisaner' som Peder Sørensen. For hvis man vil skabe nye solstrålehistorier, er det afgørende at have fokus på hver enkelt elevs muligheder. Først når de tror på sig selv, kan de være de klar til de boglige fag. Det lyder både enkelt og indlysende.

Mindeord

Mindeord: Michael bevarede humøret og det positive syn på livet

Vestjylland For abonnenter

Ormefiskeriet i Varde Å vil formentlig blive begrænset

112

Badegæst i nød reddet op af havet

Hvide Sande

Fanø har taget principiel kamp: Nu fjernes forlist Hvide Sande-kutter i 11. time

Annonce