Annonce
Ringkøbing IF

Nødt til at tage et skridt ned: Finn Juhl bliver RIF-ambassadør

Daværende bestyrelseformand i RIF, Finn Juhl, med Lars Bræmer, da man tog afsked med ham i 2016. Nu er Bræmer tilbage, og Finn Juhl er foruden at være eliteudvalgsformand nu også blevet ambassadør for RIF. Arkivfoto: Jørgen Kirk

Ringkøbing: Fokus på han eget firma betyder, at Finn Juhl ikke fortsætter i stillingen som konsulent med ansvar for salg af sponsorater i Ringkøbing IF. Han har bestredet stillingen sammen med sin bestyrelsespost i klubben, men nu tager Lars Bræmer, der også stod for sponsorarbejdet mellem 2010 og 2016, over på sponsorfronten.

Finn Juhl er dog langt fra færdig med RIF. Foruden at være eliteudvalgsformand bliver han nu ambassadør for klubben, hvor han kommer i en eksklusivt selskab med Ivan Hansen og Mogens Rud.

- Jeg har været meget glad for den seneste tid i Ringkøbing IF, hvor jeg har haft det overordnede ansvar for salg af sponsorater, men jeg må også erkende, at det tager rigtig meget tid ved siden af mit eget firma. Der vil jeg gerne fokusere mere af min tid fremadrettet, og så bliver jeg nødt til at tage et skridt ned i Ringkøbing IF, men jeg glæder mig dog over den fine titel som ambassadør, forklarer Finn Juhl i et opslag på RIF's facebookside.

I klubben er man lydhør over for Finn Juhls valg:

- Vi har naturligvis forståelse for Finns beslutning om at drosle ned i klubben. Han har leveret et stort stykke arbejde i mange år - og især efter afskeden med Michael Hansen har han taget et stort slæb. Vi glæder os dog over, at vi har kunne få Lars Bræmer tilbage i klubben, og vi er sikre på, at han kan fortsætte det gode arbejde, der er lavet på det seneste, siger formand for Ringkøbing IF, Andreas Leidesdorff på Facebook.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Kvinder: Gå hjem og hold fri resten af året

Læserbrev: Danske mænd får i gennemsnit 15 procent mere end deres kvindelige kolleger. Det er sådan cirka halvanden månedsløn. Så hvis kvinder og mænd skal have lige løn for lige arbejde, skal kvinderne have sidste arbejdsdag den 13. november og først møde op igen til januar. I 1976 fik Danmark lov om ligeløn. Det er 43 år siden, men målet er ikke nået endnu. Skal vi for alvor gøre noget ved det, så skal der ny lovgivning til. Ellers har ligelønnen meget lange udsigter. Det vil være absurd, hvis vores børns eller børnebørns generationer på arbejdsmarkedet skal arve uligelønnen. I England har de fået en lov, der pålægger arbejdspladser med flere end 250 ansatte at offentliggøre seks bestemte nøgletal for de ansatte kvinders og mænds løn – herunder forskellen på dem. Derudover skal virksomhederne forklare, hvorfor der er forskel, og hvad man vil gøre for at nedbringe den. Det kunne jeg godt tænke mig at se her også. Det ville være relativt nemt at starte med at stille krav om offentlige, kønsopdelte lønstatistikker. Barselsorloven er et andet område, som vil kunne sætte fart på udligningen. Far skal mere hjem på barsel – og mor tidligere tilbage på job. I både Sverige og Norge tager mere end dobbelt så mange fædre barselsorlov. I denne sammenhæng er det derfor positivt, at et EU-direktiv om øremærket barsel til mænd skal være implementeret herhjemme senest i 2022. Det, at tale åbent om løn på arbejdspladserne, vil også være med til at fremme vilkårene for at få ligeløn. Det er hverken forbudt eller farligt at tale om, hvad man hver især får i løn, så tag snakken med dine kolleger. Lige løn for lige arbejde er et fair krav at stille. Vil du have flere argumenter til ligelønssnakken, så følg med på Kvindernes Sidste Arbejdsdag på facebook.

Annonce