Annonce
Ringkøbing

Næsten på hjemmebane: Karl Kristian vender tilbage til Generator

24-årige Karl Kristian Thuesen (forrest i midten) er i godt selskab med Lasse Lykke Nielsen, Jeppe Gottlieb, Leon Danielsen, Malthe Dahl Bennedsen og Mikkel Hebsgaard Lauritsen, når der fredag 7. februar er inviteret til koncert på spillestedet Generator i Ringkøbing. Pressefoto
Karl Kristian fra Hvide Sande har sit band med, når sangeren og sangskriveren fredag 7. februar giver koncert på spillestedet Generator i Ringkøbing.
Annonce

Ringkøbing: Det var en tøvende Karl Kristian, der i 2014 stillede sig foran en mikrofon på Generator i Ringkøbing, hvor spirende talenter nu og da får plads på scenen.

Fredag 7. februar bliver det en noget mere erfaren og sikker Karl Kristian, der gæster spillestedet, hvor sangeren og sangskriveren får et fem mand stort band i ryggen.

Anton Bjerg, daglig leder på Generator, giver gerne den 24-årige kunstner fra Hvide Sande medvind med på vejen:

- Karl Kristian spejler sin musik og tekster i det jordnære. Med inspiration fra åndsfæller og ikoner som Johnny Madsen og Allan Olsen skriver Karl Kristian sig direkte ind i en folkekær tradition af troubadourer, som formår at formidle små åbenbaringer gennem dagligdagens trummerum.

Med sig i bagagen har Karl Kristian sit debutalbum, 'Før jeg sover ind', der blev udgivet i midten af august sidste år:

- Med Karl Kristian er de danske digte igen at finde i populærmusikken, tilføjer Anton Bjerg.

Hvis man køber sin billet i forsalg, koster det blot 75 kroner at få sig en ståplads og en musikalsk live-oplevelse på den første fredag i februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ny ejer skulle bruge mindre end et år på at gøre konkursbo til en god forretning: IPL Group har udsigt til overskud

Annonce