Annonce
Ringkøbing Håndbold

Der var en, der var to, der var tre...: Ringkøbing Håndbold forlænger tre kontrakter på én uge

Jane Mejlvang er den næste af Ringkøbing Håndbolds spillere til at forlænge sin aftale med klubben. Jane Mejlvang tager to år mere i Ringkøbing Håndbold. Arkivfoto: Søren Palmelund
Ringkøbing Håndbold er godt i gang med at samle truppen til næste sæson. Efter forlængelser med Camilla Faartoft og Alberte Simonsen er Jane Mejlvang klar med en forlængelse frem til 2023.

Ringkøbing: Jane Mejlvang har sin rødder i Naturens Rige og lader dem gro videre her. Med køb af fast ejendom i Skjern og en ny aftale på to år og håndboldkarriere i Ringkøbing ser fremtiden meget vestjysk ud for Jane Mejlvang.

Sådan indleder Ringkøbing Håndbold deres pressemeddelelse med nyheden om, at Jane Mejlvang har forlænget sin kontrakt frem til sommeren 2023.

- Det har været oplagt at forlænge min aftale med klubben, da jeg befinder mig rigtig godt med holdet og trænere. Jeg har købt lejlighed i Skjern, og jeg arbejder på en skole i Videbæk, så det hele passer godt sammen. Jeg tror og håber, dette spændende hold kan få lov at prøve kræfter med Bambusa Ligaen, siger Jane Mejlvang i pressemeddelelsen.


Det har været oplagt at forlænge min aftale med klubben, da jeg befinder mig rigtig godt med holdet og trænere. Jeg har købt lejlighed i Skjern, og jeg arbejder på en skole i Videbæk, så det hele passer godt sammen.

Jane Mejlvang, Ringkøbing Håndbold


Annonce

Trøje nr. 15

En enkelt sæson i Silkeborg/Voel KFUM har været en afvigelse fra det vestjyske i seniorkarrieren. Ellers har det været trøje nr. 15 med Ringkøbing Håndbolds logo og Vestjysk Bank som hovedsponsor, der har været den foretrukne kamptrøje.

Jane Mejlvang fik sin debut for Ringkøbing Håndbold i september 2016 med Lars Rasmussen som træner, og i sæsonen efter blev hun topscorer for Ringkøbing med 90 mål i ligaen under Mads Brandt.

- Vi er rigtig glade for at kunne fastholde Jane i klubben og også samtidigt være med til at opfylde et af vores mål i klubben om at bidrage til bosætning i kommunen. Vi vil gerne forsøge at beholde kontinuiteten på det hold, vi har bygget på de sidste to sæsoner, og Jane er med sin erfaring og sine kompetencer naturligvis en vigtig del af holdet for fremtiden, siger Ringkøbing Håndbolds formand Lars Buhl.

Næste kamp for Jane Mejlvang og holdkammeraterne er på udebane fredag aften i Vestjysk Bank Arena i Hadsten. Følg kampen på vores liveblog på nettet fredag fra klokken 19.

Annonce

Mest læste

Sport For abonnenter

Plus og minus til lokale fodboldhold: RIFs andethold overrasker med sejr over tophold, forventet sejr til Spjald og nederlag til to serie 3-mandskaber

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce