Annonce
112

Nægter overfald på politiet: 27-årig blev fængslet til fredag

To betjente blev overfaldet natten til søndag på Nordhavnskaj i Hvide Sande, hvor der dog var stille og roligt søndag formiddag. Foto: Mads Dalegaard
Manden, der er indlagt på sygehuset, skal dog fremstilles igen, når han har fået det bedre.

HVIDE SANDE: Den 27-årige mand fra Esbjerg, der natten til søndag blev anholdt for at have overfaldet to politibetjente, er blevet varetægtsfængslet indtil fredag 13. december.

Han er sigtet for både grov vold og for vold mod tjenestemænd i funktion efter nattens tumulter på Nordhavnskajen i Hvide Sande. Selv fik manden et slag mod hovedet, der betyder, at han p.t. er indlagt til observation på sygehuset i Herning og derfor ikke selv kunne være tilstede ved grundlovsforhøret i retten.

- Han blev kun varetægtsfængslet indtil fredag, fordi han skal fremstilles igen, når han er frisk til det, fortæller anklager Maibritt Larsen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Mandens forsvarer fortalte dog i retten, at den 27-årige nægter sig skyldig i at have overfaldet politiet.

Annonce

Peberspray og slag

Politiet blev kort efter kl. 01.00 kaldt til husspektakler på en kutter på Nordhavnskajen i Hvide Sande, hvor den 27-årige og hans kæreste opholdt sig efter at have deltaget i en julefrokost. Dem, der slog alarm, var bekymret for kvinden, da manden havde optrådt aggressivt i løbet af aftenen.

Da de to politifolk kom, blev de afvist af kvinden, men betjentene ville tjekke for en sikkerheds skyld. Ombord på båden blev de overfaldet af den 27-årige, der ikke stoppede trods peberspray. Han gav den ene betjente en knytnæve i ansigtet og tog halsgreb på den anden. Først da han efter adskillige slag med politistaven, blev ramt i hovedet, gav han slip på betjenten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skandale: Kan livet fortsætte uden Postnord?

Læserbrev: Hvordan har Postnord fundet af, at det kun er brevene, de taber på? De må have fundet løsningen på at skille koldt og varmt vand. Efter det er blandet... Meget fornuftigt har postbudene både breve og pakker med ud. Det er vel heller ingen ulempe for Postnord, at det er brevene, der er befordringspligt på. De har fået serveret en politisk malkeko. Det er ender vel med, at brevene må tage op til en måned om at komme frem... Allerede nu er det betydelig langsommere end med dagvognen på Christian Den Fjerdes tid. Hvem har fået problemerne? Politikerne. Hvem har skabt dem? Politikerne. Der er flere mistænkte. En af de hovedmistænkte er Kristian Jensen. Det passer med hans taktik fra skattevæsenet. De startede med at slagte aktiverne og fordele dem. Derefter trykkede de på digitaliseringsknappen. Så satte de sig ned. Undrede sig over, at svenskerne ikke løste problemet for dem... Man kan sige meget om svenskerne, men speciel dumme er de altså ikke... Det er en skandale med de milliarder, der allerede er pumpet i projektet. Senest har de sendt adskillige personer på permanent ferie, og har planer om at sende endnu flere samme vej. Bare rejsebureauerne har rejser nok til dem... Det er ren kukkeluk at bruge milliarder på det! Udbringning af pakker er der mange, der har kapacitet til. Skildpaddebrevene må kunne løses på anden vis. Quickbreve er næsten lige så dyre som pakker. Derfor kan man vel sende dem som en pakke? Anbefalede breve kan vel håndteres på samme måde? Udbringning af B- breve kunne for eksempel overdrages til kommunerne. Ved at tilføre flere ansatte kunne hjemmehjælperne sagtens løse opgaven. Der bliver hældt millioner/milliarder i Postnord, som kunne bruges til det. Samtidig kunne ældreplejen i eget hjem blive opgraderet. Hvis postbudet, ligesom i gamle dage, havde tjek på om alle var ok. på ruten. Sikken en tryghed, det kunne give. Skildpaddebrevene kunne måske alternativt distribueres sammen med reklamerne på ugebasis. Nu mener nogen i det politiske, at vi skal købe Postdanmark tilbage fra Postnord. Heldigt, at vi ikke har fået malet alle postkasserne endnu. Der bliver udgifter nok til biler, skilte, tøj og til svenskerne. Men big business for dem, der sælger maling og profiltøj. Kan livet fortsætte uden Postnorddanmark? Eller går det i stå?

Annonce