Navne

Når jeg løber en tur, er musikken nøje udvalgt efter vejr og humør

Hvis 48-årige Lise Juhl Hansen (t.v.) finder sig selv stående med mikrofonen i hænderne på en karaokebar, så vælger hun "I'm so excited" med The Pointer Sisters. Her ses hun sammen med Helene Pinholt ved et fodboldstævne i Skjern. Arkivfoto: Johan Gadegaard

EN GOD SØNDAG FOR MIG ER EN DAG, hvor jeg begynder dagen med at drikke kaffe og læse Dagbladet i sofaen.

Efter et par timer får hele familien en lækker brunch sammen i lang tid, og bagefter spiller vi om, hvem der skal rydde op. Så vil det være perfekt, hvis vi kan se en god fodboldkamp på stadion med en af vores drenges hold - eller at Skjern spiller håndbold, som vi ser live eller på tv. Og inden vi spiser en lækker middag, løber jeg en tur med vores hund, mens jeg lytter til noget godt musik, som er nøje udvalgt efter vejr og humør.

HVIS JEG FÅR EN UDENBYS GÆST PÅ BESØG, SÅ VIL JEG HELT KLART VISE VEDKOMMENDE Den grønne Korridor i Skjern. Vi skal først gå en tur her, som vi så ofte gør i familien.

Bagefter skal vi køre forbi Holger Danske-statuen, Kong Hans' bro og derefter forbi vores idrætsanlæg og kulturcenter i Skjern, hvor hele familien så ofte er i alle mulige forskellige sammenhænge.

Herefter kører vi forbi Stauning Whisky, Stauning havn og til sidst slutter vi af på min fars gård, hvor min mand og en af vores venner har startet deres nye snapse- og madeventyr, Lowlands og Juhl & Agger.

Hvis vi har god tid, kører vi også en tur rundt om fjorden og går en tur i Ringkøbing, i Hvide Sande, i Bork og ved Vesterhavet.

MIT SENESTE BESØG I EN KIRKE VAR til allehelgensgudstjeneste. Min svigermor døde i foråret, og gudstjenesten skabte plads til at mindes og sørge - ikke mindst, da præsten nævnte navnene højt på alle de, der var gået bort det seneste år.

HVIS JEG BLIVER BEDT OM AT VÆLGE EN SANG PÅ EN KARAOKEBAR, SÅ SKAL DET VÆRE "I'm so excited" med The Pointer Sisters. Den har nogle veninder og jeg skrålet med på og danset til usædvanlig mange gange, siden vi blev veninder i 8-9. klasse. Og vi gør det stadig ind imellem.

HVIS JEG UD AF DET BLÅ VINDER 50.000 KRONER TIL EN DRØMMEREJSE, SÅ VIL JEG sammen med familien rejse til eksotisk sted, hvor der er rigtig gode muligheder for at dykke, snorkle og surfe.

Jeg har snorklet flere steder før, men vi dykkede for første gang for nogle år siden. Det var en hel fantastisk oplevelse - og imponerende, hvordan en helt ny verden åbner sig, når man kigger under overfladen.

Alternativt skulle det være storbyferie, hvor vi skulle gå og gå rundt og opleve byen - eller en skiferie.

HVIS JEG KUNNE FÅ EN MIDDAGSAFTALE MED EN KUNSTNER, SÅ SKULLE DET VÆRE Jørgen Leth. Jeg er både benovet og provokeret af hans måde at skrive og tale på, men jeg synes først og fremmest, at det er befriende, at han er så hudløs ærlig - også selv om, det har haft mange konsekvenser for ham.

Jeg ville dog spørge ham om hans tanker om alle de, der har været omkring ham og har slået sig på det, når han har været så kompromisløs.

I NÆSTE UGE SER JEG FREM TIL ... I den kommende uge har jeg for en gang skyld ikke så mange møder eftermiddag eller aften, så jeg glæder mig til at komme til yoga, tage på café med nogle gode veninder og være med til en af årets festlige julefrokoster.

En god søndag for mig er en dag, hvor jeg begynder dagen med at drikke kaffe og læse Dagbladet i sofaen

Lise Juhl Hansen, Skjern

Lise Juhl Hansen

ALDER: 48 år.PRIVAT: Gift med Anders Juhl Hansen. Parret har tre børn: Christian på 14, 18-årige Thomas og Simone på 21 år.

PROFESSION: Projektansat hos Ringkøbing-Skjern Kulturcenter og medlem af byrådet i Ringkøbing-Skjern Kommune for Venstre - sidder i beskæftigelsesudvalget og i vidensudvalget.

HJEMBY: Skjern.

0/0
Mindeord For abonnenter

Dødsfald: Torben 'Dubbi' Pedersen 42 år

Navne For abonnenter

Hanne Schmidt udstiller fantasivækkende rum i Rådhushallen

Navne For abonnenter

Jens Olufsen er stolt efter 25 år i spidsen for museumsforeningen

Tophistorier

Navne

Bankdirektør med gode ben: Til hverdag holder han trit med banken - i weekenden med feltet

Navne For abonnenter

En smal sag for Flemming at servere gode vine til sit jubilæum

Navne

Lokale konfirmander 17-19. maj 2019

Navne

Ny revisor

Navne

Karl Kristian fejrer sit debutalbum med et godt glas rom i Hvide Sande