Annonce
Videbæk

Mystisk episode: 28-årig rulleskøjteløber fik en lang flænge, da bil kørte forbi

Politiet undrer sig over, hvordan rulleskøjteløberen kunne få et otte centimeter langt snit, der er helt vandret. Foto: Mads Dalegaard
Politiet undrer sig over episoden, der gav kvinden seks sting i baglåret.
Annonce

VORGOD-BARDE: Politiet søger vidner til en besynderlig hændelse, som skete torsdag aften. Her fik en 28-årig kvinde en otte centimeter lang flænge på baglåret, da hun blev overhalet af en bil under en tur på rulleskøjter.

- Snittet er meget vandret, fortæller Bjarne Højgaard fra lokalpolitiet i Ringkøbing, der undrer sig over episoden, der skete ved Vorgod-Barde Skole.

Det er uvist, om det er en bevist voldelig handling, der skadede kvinden, eller om det er et uheld på grund af en fejl ved bilen. Under alle omstændigheder vil politiet gerne høre fra eventuelle vidner eller andre, der kan ligge inde med viden.

- Hvis det er gjort med vilje, er det alvorligt, understreger Bjarne Højgaard.

Annonce

Seks sting

Den 28-årige kvinde, der er fra lokalområdet, kørte torsdag 23. juli omkring kl. 21.45 på rulleskøjter på Nørlundvej i retning mod Barde fra Vorgod. Da hun kørte forbi skolen, kom en bil kørende bagfra med lav hastighed. Da den passerede kvinden, mærkede hun noget på sit baglår, som samtidig begyndte at blive fugtigt og koldt. Bilen satte hastigheden op og kørte videre mod nord.


Hvis det er gjort med vilje, er det alvorligt.

Bjarne Højgaard, lokalpolitiet i Ringkøbing


- Da hun ser efter, bløder det, og hun har fået den otte centimeter lange vandrette flænge på baglåret. Snittet er gået gennem hendes bukser, og hun måtte syes med seks sting på sygehuset, fortæller Bjarne Højgaard.

Bilen var mørk og en sedan-model. Mere så kvinden ikke, da bilen var kørt forbi, før hun opdagede, hvad der egentlig var sket.

Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

Rettelse: Kvindens alder er rettet fra 18 til 28 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Sundhedsmyndigheder vil anbefale obligatorisk brug af mundbind i offentlig transport

Annonce