Annonce
Ringkøbing

»MV FlatHolm« skaber omsætning i havnen

»MV FlatHolm« skal lave undersøgelser af havbunden 15 sømil syd for Hvide Sande. Privatfoto.

Havnen. Serviceskib er en god kunde hos havnens virksomheder.

Annonce

hvide Sande: I denne uge har Hvide Sande Havn haft besøg af offshore-serviceskibet »MV FlatHolm«; og allerede nu har det 24 meter lange skib, der har 11 mand om bord, skabt omsætning på havnen.

Hvide Sande Service Group håber på at kunne lokke flere skibe som »MV FlatHolm« til kajs i Hvide Sande.

Det fortæller Esben Thomey Kristensen, kundeansvarlig for Hvide Sande Service Group (HSSG).

HSSG er en gruppe på 31 virksomheder og foreninger i og omkring, Hvide Sande, der sidste år blev stiftet for at skabe udvikling og dynamik i Vestjylland ved at tiltrække nye aktiviteter og kunder til Hvide Sande havn.

Et af målene er at kunne tilbyder løsninger til alle behov som skibe i havnen, eller kunder på kajen, måtte have. Det kan være alt, lige fra madpakker til skibsmøbler og forskellige serviceydelser.

»Da »MV FlatHolm« meldte sin første ankomst til Hvide Sande, kunne HSSG overdrage kontakten med skibet til skibsagenten Hvide Sande Supply, der hjælper »MV FlatHolm« med alt mellem himmel og jord, 24 timer i døgnet, og som fordeler alle opgaver fra skibet blandet HSSG's medlemmer,« siger Esben Thomey Kristensen.

»Efter de første fem dage i Hvide Sande har »MV FlatHolm« købt ting og serviceydelser ved 12 af HSSG's 31 medlemmer«.

Annonce

Målrettet politik

Det er ikke et tilfælde, at serviceskibet bruger Hvide Sande havn som udgangspunkt for de forundersøgelser, der foretages forud for udbuddet af vindmølleparken Horns Rev 3; parken kommer i udbud i 2013. Forundersøgelsen foregår 15 sømil syd for Hvide Sande, og havnen er derfor en ideel base for »MV FlatHolm«.

»HSSG følger udviklingen omkring Horns Rev 3 tæt, og da vi er bekendt med, at »MV FlatHolm« skulle lave forundersøgelser i området i flere uger af gangen, gjorde vi alt for at få skibet til Hvide Sande. Det er jo helt oplagt; vi har forholdene, virksomhederne og service-set-up'et til at tage imod dem, og vi er den havn, der ligger suverænt tættest på det sted, hvor undersøgelserne skal lave,« siger Esben Thomey Kristensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Ung narkobilist snuppet i Skjern

Debat

Vi skal sikre det frie ord meget bedre

Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: 2,2 millioner danskere får nu 1000 kroner hver

Annonce