Annonce
Vestjylland

Musikteatret præsenterer nytårskoncert med sopranen Susanne Elmark

Sopranen Susanne Elmark, der til dagligt turnerer til de store scener i Buenos Aries og Berlin står sammen med OrkesterMidtVest på scenen ved Musikteateret Holstebros store nytårskoncert den 18. januar. PR-foto

Holstebro: Lørdag den 18. januar lader Musikteatret Holstebro de musikalske champagnepropper sprænge, når teateret nytårskoncert med OrkesterMidtVest og sopranen Susanne Elmark løber over scenen.

- Susanne Elmark er efterspurgt på alverdens operascener for sin formidable stemmepragt og sin fantastiske udstråling. Hun synger med imponerende kraft de store arier af Verdi og Puccini såvel som de smægtende melodier af Strauss og Lehar – alt sammen noget, som kan opleves live ved nytårskoncerten 2020 her i Musikteatret, siger direktør Anders Jørgensen i en pressemeddelelse.

Orkester MidtVest akkompagnerer og spiller desuden instrumentale stykker – alt sammen under kyndig ledelse af dirigent Ole Faurschou. På scenen i Musikteatret får Susanne Elmark og Orkester MidtVest selskab af Mathias Hammer, som er fast vært på P2 og kendt fra DR TVs ”Den Klassiske Musikquiz”, hvor han brillerer med sin musikalske paratviden.

Annonce
Orkester MidtVests dirigent Ole Faurschou leverer akkompagnement til sopranen Susanne Elmark ved Musikteatrets nytårskoncert. Faurschou og co. spiller også instrumentale stykker ved koncerten. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skandale: Kan livet fortsætte uden Postnord?

Læserbrev: Hvordan har Postnord fundet af, at det kun er brevene, de taber på? De må have fundet løsningen på at skille koldt og varmt vand. Efter det er blandet... Meget fornuftigt har postbudene både breve og pakker med ud. Det er vel heller ingen ulempe for Postnord, at det er brevene, der er befordringspligt på. De har fået serveret en politisk malkeko. Det er ender vel med, at brevene må tage op til en måned om at komme frem... Allerede nu er det betydelig langsommere end med dagvognen på Christian Den Fjerdes tid. Hvem har fået problemerne? Politikerne. Hvem har skabt dem? Politikerne. Der er flere mistænkte. En af de hovedmistænkte er Kristian Jensen. Det passer med hans taktik fra skattevæsenet. De startede med at slagte aktiverne og fordele dem. Derefter trykkede de på digitaliseringsknappen. Så satte de sig ned. Undrede sig over, at svenskerne ikke løste problemet for dem... Man kan sige meget om svenskerne, men speciel dumme er de altså ikke... Det er en skandale med de milliarder, der allerede er pumpet i projektet. Senest har de sendt adskillige personer på permanent ferie, og har planer om at sende endnu flere samme vej. Bare rejsebureauerne har rejser nok til dem... Det er ren kukkeluk at bruge milliarder på det! Udbringning af pakker er der mange, der har kapacitet til. Skildpaddebrevene må kunne løses på anden vis. Quickbreve er næsten lige så dyre som pakker. Derfor kan man vel sende dem som en pakke? Anbefalede breve kan vel håndteres på samme måde? Udbringning af B- breve kunne for eksempel overdrages til kommunerne. Ved at tilføre flere ansatte kunne hjemmehjælperne sagtens løse opgaven. Der bliver hældt millioner/milliarder i Postnord, som kunne bruges til det. Samtidig kunne ældreplejen i eget hjem blive opgraderet. Hvis postbudet, ligesom i gamle dage, havde tjek på om alle var ok. på ruten. Sikken en tryghed, det kunne give. Skildpaddebrevene kunne måske alternativt distribueres sammen med reklamerne på ugebasis. Nu mener nogen i det politiske, at vi skal købe Postdanmark tilbage fra Postnord. Heldigt, at vi ikke har fået malet alle postkasserne endnu. Der bliver udgifter nok til biler, skilte, tøj og til svenskerne. Men big business for dem, der sælger maling og profiltøj. Kan livet fortsætte uden Postnorddanmark? Eller går det i stå?

Annonce