Annonce
Vestjylland

Musikteater trodser statsminister: - Jeg har ikke fantasi til, at vi kommer til at aflyse noget som helst

Arkivfoto: Morten Stricker
Musikteatrets direktør agter ikke af aflyse arrangementer, selv om regeringen opfordrer arrangører til at aflyse alle arrangementer, hvor mere end 1000 er forsamlet for at mindske corona-smitte. I TTH Holstebro og Lemvig-Thyborøn Håndbold afventer de situationen.
Annonce

HOLSTEBRO: Regeringen opfordrer nu til at aflyse alle arrangementer, hvor mere end 1000 er forsamlede, og det vil også ramme en stribe arrangementer i Vestjylland.

Det kan især ramme en række arrangementer både indenfor sport og kultur i den kommende tid.

Musikteatret er en af de steder, hvor en række arrangementer kan blive berørt.

I selve teaterpladsen er der plads til 1187 gæster, mens der er plads til cirka 1500 i Black Box.

I Musikteatret optræder Niels Hausgaard både 18. og 19. marts, og der er udsolgt til begge arrangementer, ifølge Musikteatrets hjemmeside.

Musikteatrets helt store satsning er Mama Mia, som bliver opført ni gange fra 27. marts til 4. april og også disse musicals kan også blive berørt.

Anders Jørgensen, der er direktør i Musikteatret har ikke fulgt pressemødet om Corona-virus, men vil ikke umiddelbart følge opfordringen.

- Det er vores udgangspunkt, men nu skal jeg diskutere det med mit stab og med andre parter, siger Anders Jørgensen.

Han mener at Musikteatret generelt opfører sig fornuftigt.

- Jeg har ikke fantasi til, at vi kommer til at aflyse noget som helst. Det er min umiddelbare holdning, siger Anders Jørgensen, der senere vil komme med en officiel udmelding.

Her i weekenden er der en helsemesse i Musikteatret, og lørdag optræder Nikolaj Stokholm.

- Vi vil sætte ekstra håndsprit op og være ekstra opmærksomme på at nedbringe smittefaren, siger Anders Jørgensen.

På søndag den 15. og 16. marts optræder Balletskolen med "Justified/Game Over" i Musikteatret, og desuden er der to skoleforestillinger 16. og 17. februar.

I Black Box optræder Malurt til en udsolgt koncert 13. marts med 1500 ståpladser. Der er også næsten udsolgt til koncerten 19. marts med Poul Krebs, men det er en sidde-koncert med cirka 600 pladser, så den er formentlig ikke berørt.

- Vi vil følge udviklingen nøje. Men vi henholder os til, at det kun er en henstilling om at aflyse arrangementer. Det er ikke et krav, siger Anders Jørgensen

Annonce

Håndbolden afventer

Allerede mandag aften spilles der lokalopgør i håndboldligaen mellem Lemvig-Thyborøn Håndbold og TTH Holstebro, der normalt vil trække over 1000 tilskuere.

- Det er helt nyt for mig, men det bliver vi selvfølgelig nødt til at undersøge nu og forhøre os hos andre klubber og divisionsforeningen. Vi har muligheden for at sige, at så lukker vi ikke flere end 1000 tilskuere ind, for så mange billetter er der endnu ikke solgt, men det skal vi først til at kigge på, siger Flemming Nielsen, der er direktør i Lemvig-Thyborøn Håndbold.

I TTH Holstebro afventer direktør John Mikkelsen situationen. TTH Holstebro er tidligere på ugen blevet bedt om at indrapportere til politiet, hvornår de har næste hjemmebanekamp, og det er først den 22. marts.

- Vi er meget opmærksomme på, hvad der sker rundt omkring, men vi har ikke aflyst noget endnu. Det er klart, at der har været en masse aflysninger rundt om i Europa, og vi har også for nyligt været i Frankfurt Lufthavn, men vi håber ikke, at det kommer til at påvirke os, siger John Mikkelsen

TTH Holstebro skulle, efter planen, have deltaget i Final 4 i Boxen i Herning i næste weekend, hvor der forventes cirka 10.000 tilskuere. Fredag middag havde John Mikkelsen endnu ikke hørt, om stævnet ville blive gennemført.

- Vi afventer og ser, hvad Divisionsforeningen siger, men vi forbereder os, som vi ellers ville have gjort indtil videre. Vi har fået besked om, at vi får en mail fredag eftermiddag med nyt, siger John Mikkelsen

På pressemødet sagde Mette Frederiksen som svar på et spørgsmål, at hun forventede at opfordringen til at aflyse arrangementer blev fulgt.

Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Corona-mistanke: Faster/Hanning har fået en spiller testet for corona, og da svaret ikke var kommet, blev deres kamp i serie 3 udsat

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes, og baråbningstider udvides i fase 4  

Annonce