Kultur

Musikskole-leder fratrådt stillingen - kommunen skal finde ny leder

Thorkild B. Nielsen står ikke længere i spidsen for Musikskolen Ringkøbing-Skjern, og en afløser er endnu ikke fundet. Arkivfoto.
Thorkild B. Nielsen er efter to et halvt år stoppet som leder af Musikskolen Ringkøbing-Skjern.

RINGKØBING-SKJERN: Lederen af Musikskolen Ringkøbing-Skjern, Thorkild B. Nielsen, er efter to et halvt år stoppet på posten.

- Han er fratrådt efter gensidig aftale, siger fagchef for Land, By og Kultur, Lone Rossen.

Hun har i øvrigt ikke kommentarer til sagen.

Thorkild B. Nielsen havde heller ingen kommentarer til forløbet, ud over at han kunne bekræfte fratrædelsen, da Dagbladet ringede til ham.

Thorkild B. Nielsen, der uddannet pianist, blev ansat som musikskoleleder i starten af 2017. Han bosatte sig sammen med sin hustru og deres børn i Ringkøbing, da han blev ansat.

Han kom fra en stilling som souschef ved musikskolen i Svendborg og har tidligere været afdelingsleder på Holstebro Musikskole.

Til Dagbladet sagde han blandt andet følgende, da han blev ansat:

"Ringkøbing-Skjern Kommune er en stor kommune, men det er også en spændende kommune, hvor der sker rigtig mange ting, som musikskolen skal være med til at understøtte, ikke bare inden for musiklivet. Der sker allerede en hel masse indenfor for eksempel ballet, men jeg kunne godt tænke mig at udvide samarbejdet med aktører indenfor drama og billedkunst. Musikskolen skal ikke "kun" være for musik men for hele kulturlivet".

Efter hvad Dagbladet erfarer, blev alle musikskoleelever informeret om Thorkild B. Nielsens afgang via mail.

Lene Rossen fastslår, at hun håber, at kommunen så hurtigt som muligt kan få ansat en ny musikskoleleder.

0/0
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Hilde-sagen diskuteret i udvalg: Loven er overholdt siger udvalgsformand

112

Veteranbil ødelagt af ild: Folkevognsrugbrød brød i brand

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen