Annonce
Vestjylland

Musiker synger om 100.000 kroner

Marius Grønkjær med guitaren, som følger ham rundt på scenerne. Arkivfoto
Marius Grønkjær er i finalen på underholdningsprogrammet "All Together Now", der sendes på Kanal 5 på lørdag

Thyborøn: Når finalen i sangunderholdningsprogrammet "All Together Now" sendes på Kanal 5 på lørdag, kan man blandt andet glæde sig til at se Marius Grønkjær fra Thyborøn konkurrere om at vinde førstepræmien på 100.000 kroner. Det kommer til at foregå på en stor scene foran et 100 mand stort dommerpanel, der blandt andet består af kendte navne som Joey Moe, Brødrene Olsen, Pernille Højmark, Maria Montell, Mike Tramp og Anna David.

Det er ikke første gang, den 39-årige Marius Grønkjær forsøger sig foran et stort publikum. Han blev landskendt i 2006, hvor han fik en andenplads i TV2's underholdningsprogram "Scenen er din", og i 2014 deltog han i TV2 Charlies "Ekstra Nummer".

Denne gang er det talentshowet "All Together Now", der havde premiere på Kanal 5 midt i august, hvor han nu er nået frem til selve finalen.

Marius Grønkjær er født og opvokset i Thyborøn, men bor i dag i Holstebro og arbejder som lærer og støttepædagog på Margrethe Reedtz Skolen i Ryde. Han har mere end 20 års erfaring som musiker og sanger og er en efterspurgt entertainer ved forskellige arrangementer.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Det kontantløse samfund: Corona-krisen kan skubbe mønter og sedler i graven

Annonce