Annonce
Videbæk

Museumsfond skifter formand - afløseren er fundet

Vestjyllands Kunstpavillon og Arne Haugen Sørensen Museum i Videbæk. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Efter otte år stopper Jan Holm Rasmussen som formand for Fonden for Vestjyllands Kunstpavillon og Arne Haugen Sørensen Museum i Videbæk. Søren Danielsen er ny formand.
Annonce

VIDEBÆK: Siden 2012 har formanden for Fonden for Vestjyllands Kunstpavillon og Arne Haugen Sørensen Museum i Videbæk haft tidligere byrådsmedlem Jan Holm Rasmussen som formand, men det slutter nu.

Jan Holm Rasmussen meddelte allerede i efteråret 2019, at han ønskede at trække sig tilbage i forbindelse med årsmødet 2020, og nu er Søren Danielsen udpeget som formand.

- I alle de otte år har Jan Holm Rasmussen udvist et dygtigt og proaktivt formandskab. Jan var altid godt forberedt ned i detaljen. Aldrig har han sluppet et emne, førend dette var helt afklaret. Han har altid haft øje for fondens bedste og fulgt fondens vedtægter til punkt og prikke, skriver fonden i en pressemeddelelse.


I alle de otte år har Jan Holm Rasmussen udvist et dygtigt og proaktivt formandskab.


Her understreges det også, at Jan Holm Rasmussen afleverer en fond, der er klar til fremtiden, og som økonomisk er gået fra at have gæld til nu at have penge i banken.

Annonce

Holder reception

Som nyt medlem i fondsbestyrelsen i stedet for Jan Holm Rasmussen er Peter Vennevold blevet udpeget af Borgerforeningen i Videbæk.

Fonden har yderligere tilknyttet Søren Nielsen, fhv. præst, fra Holstebro til at repræsentere gavegiverne i bestyrelsesarbejdet. I bestyrelsen sidder herudover Dorthe Steenbuch Krabbe, Lotte Bliddal, foruden Søren Danielsen, der nu er blevet formand.

Bestyrelsen i Fonden for Vestjyllands Kunstpavillon og Arne Haugen Sørensen Museum takker Jan Holm Rasmussen for hans indsats. Det sker ved en reception mandag den 28. september 2020. Grundet tidens corona-restriktioner holdes receptionen for indbudte gæster.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Annonce