Annonce
Vestjylland

Murerfirma udvider: Får ny medejer

Murerfirmaet Bjarne Ørts A/S i Vemb, som i dag er ejet at Bent Ørts (til højre) og Lars Møller (til venstre), har nu budt Christian Ørts (i midten) velkommen som kompagnon i firmaet. Foto: Morten Stricker
Det er ikke alle virksomheder, der lider under coronakrisen. Hos Bjarne Ørts i Vemb udvides nu med ny afdeling.

Vemb: Det er ikke meget, man mærker til coronavirussen hos murerfirmaet Bjarne Ørts i Vemb. Jovist - alle tager deres forholdsregler. Og frygten er der da for, at medarbejderne bliver syge. Men ordrebøgerne er fyldte langt ind i 2021, så coronakrisen kommer virksomheden formegentlig ikke til at mærke ret meget til - økonomisk.

Og nu har firmaet endda udvidet. Det er medejer Bent Ørts' fætter, Christian Ørts, der nu er på vej ind i firmaet. Han har indtil nu været selvstændig med den to år gamle virksomhed Jysk fundament og Montage ApS. Den virksomhed bliver nu lukket ned. I stedet har Christian Ørts købt sig ind med 20 procent hos Bjarne Ørts, så den 42 år gamle familievirksomhed Bjarne Ørts nu tæller tre ejere - og en ny gasbeton-afdeling, som Christian Ørts skal stå i spidsen for.

- Jeg har tidligere lavet projekter for dem også, og så har vi snakket et par gange om, at jeg skulle ind i deres firma - det har vi alle set nogle muligheder i, siger Christian Ørts og tilføjer:

- Det er ikke, fordi min egen virksomhed gik dårligt - tværtimod. Og jeg er glad for at komme med i deres firma, siger han.

Hos Bjarne Ørts giver udvidelsen nye muligheder:

- Der er større og større efterspørgsel på gasbeton. Og så betyder den her udvidelse, at vi nu kan komme med mere komplette løsninger, hvor vi fremover både kan lave alt i kloakering, ydervægge og indervægge af gasbeton, før tømrerne lægger tag på, fortæller Bent Ørts, der til dagligt driver murervirksomheden med Lars Møller.

Han regner med, at man i forbindelse med udvidelsen skal ud og finde to-tre medarbejdere, som kan arbejde i gasbeton.

Annonce

Lyse tider

Det går generelt set godt for Bjarne Ørts i disse år. Da firmaets regnskabsår sluttede i september sidste år, kunne der skrives næsten en halv million kroner ind i overskud. Og tendensen med overskud ser ud til at fortsætte.

Firmaet er lige nu ved at bygge 36 to-etagers lejligheder på Merkurs Torv ved Hornshøj og skal efter påske i gang med opførelsen af 40 nye lejligheder i Trekanten - projekter, som holder firmaet godt beskæftiget det næste halvandet år.

- Så lige nu mærker vi ikke ret meget til corona, for vi får hele tiden større projekter ind. Det har sjældent set så lyst ud, som nu, siger Bent Ørts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce