Annonce
Videbæk

Mundbindsnægter fik betinget straf for at slå ud efter butiksansat

Ikke alle er lige begejstrede for at bruge mundbind, når der skal handles ind. Det opdagede man blandt andet ho ABC Lavpris i december. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

VIDEBÆK: En 32-årig mand fra Videbæk slipper for at komme i fængsel, selvom han for nylig ved retten i Herning blev dømt for forsøg på vold.

Manden var tiltalt for at have sendt en knytnæve i retningen af en butiksmedarbejder hos ABC Lavpris i Videbæk søndag 13. december sidste år. Den 32-årige havde været i butikken flere gange og nægtede at bære mundbund. Da medarbejderen om søndagen påpegede det over for den 32-årige, blev han vred.

- Lægger du dig selv ned, eller skal jeg hjælpe dig, spurgte den mundbindsløse kunde, der samtidig slog ud efter den butiksansattes ansigt med en knytnæve.

Annonce

Gik selv til politiet

Den ansatte fik dog afværget slaget, hvorefter den 32-årige forsvandt fra butikken.

Politiet eftersøgte manden, men han valgte dog selv at melde sig hos ordensmagten, hvilket kom han til gode i retten, hvor han også erkendte sine gerninger.

Dommeren så med milde øjne på episoden, der var et resultat af en impulsiv handling. Han slap derfor med en dom på 14 dages betinget fængsel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce