Annonce
Sport

Motoren satte ud i finaleheatet - Magnus Madsen måtte udgå fra andenplads

Magnus Madsen i Legend Car var på vej mod en topplacering, da bilens motor stod af fem omgange før slut i finaleheatet. Arkivfoto: Henning Smed
Magnus Madsen og MRacing var på vej mod en ny topplacering i Legend Cup, men en defekt ødelagde alt sent i finaleheatet. Magnus Madsen fører dog stadig sammenlagt.
Annonce

Ringkøbing: Mindst en andenplads og måske en førsteplads.

Sådan så det ud for Magnus Madsen i hans Legend Car i finaleheatet på Padborg Park lørdag. Altså ind til Magnus Madsen rakte armen ud af vinduet op op over taget, hvor efter han stille og roligt kørte bilen ud i rabatten.

- Min motor satte ud. Der var ikke noget at gøre, fortalte en skuffet Magnus Madsen.

MRacing havde ellers haft en ganske fornuftig dag, efter tidtagningen havde givet en placering som nummer tre, hvilket gav en startplacering som nummer 18 i første heat.

I første heat var der en del safety Car, men det lykkedes alligevel Magnus Madsen at avancere helt op til tredjepladsen, hvilket betød, han skulle starte som nummer to i andet heat, hvor det regnede helt vildt.

- I andet heat tabte jeg føringen på grund af trafik fra de biler, som skulle overhales med en omgang. Jeg kommer derfor dårligt ud på langsiden, mens ham den anden lige bag mig fik godt træk på og kunne køre forbi. Han fik det store forspring, fordi jeg havde bremset for et safety car skilt, som var blevet givet ved en fejl. Så kunne jeg ikke nå at overhale ham igen, fortalte Magnus Madsen.

Annonce

Satte hurtigste tid i finaleheatet

Tredje heat - finaleheatet - var lidt en gambling med dæktrykket, da der stadig var vådt nogle steder på banen.

- Men da banen blev ved med at tørre op, skulle dæktrykket ikke være for højt, for så ville det gå ud over slutningen af heatet. Det vil sige, at dækkene ville blive for varme, så jeg ville miste greb. Vi satsede derfor lidt lavere, og ville dermed opnå de bedste tider til sidst, forklarede Magnus Madsen.

Taktikken havde nær givet pote.

Min konkurrent Mathias H. Jensen havde derimod satset lidt højere, og han havde mere greb fra start, hvilket gjorde, at han kunne køre fra mig. Efter nogle omgange blev det bedre igen, da vores dæk havde krydset deres potentiale, og jeg fik hentet ham og lå lige bag, da min motor satte sig, og jeg måtte udgå med fem omgange igen. Jeg havde sat heatets hurtigste omgangstid i finalen. Så det viste noget om den pace, vi havde opnået, men desværre ikke kunne udnytte, fordi bilen fik defekt, fortalte Magnus Madsen.

I den samlede stilling bevarede Magnus Madsen føringen i Legend Cup men nu kun med 35 points forspring til Mathias H. Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter: Halvdelen af aflyste arrangementer kan gennemføres uden brud på coronaregler

Debat

Vi skal sikre det frie ord meget bedre

Annonce