Annonce
Ringkøbing

Motionsdag på Naturkraft: Den arbejdsplads, der motionerer sammen, holder sammen

Med eksempelvis en elastik kan der laves god og sjov kollegamotion. Pressefoto.
Medarbejdere i oplevelsescentret i Ringkøbing deltog med ROFI som sparringspartner i Arbejdspladsernes Motionsdag
Annonce

RINGKØBING: De ansatte i Naturkraft mangler ikke motion til hverdag; deres arbejde indebærer, at de bevæger sig meget rundt i oplevelsescentrets store område.

- Så vi får egentlig hver især ret meget motion i dagligdagen. Vi har også meget fokus på sund mad, og har for eksempel på kontorerne de hjælpemidler, der skal til for, at vi kan bevæge os rigtigt, siger Dorthe Thorborg Jensen, administrativ koordinator i Naturkraft.

Men fredag havde de ansatte alligevel mulighed for at få yderligere motion: Med ROFI som sparringspartner deltog Naturkraft nemlig i Arbejdspladsernes Motionsdag - i øvrigt samme dag som Skolernes Motionsdag.

Om morgenen lige inden Naturkraft åbnede, fik oplevelsescentret besøg af lederen af ROFI's fitnesscenter, Ulla Birkmose. Hun gav de ansatte i nogle helt enkle opskrifter på, hvordan kollegamotion kan styrke energi og velvære i det daglige og samtidig være sjovt, uden at der skal bruges en masse tid på det.

Annonce

God start på dagen

Dorthe Thorborg Jensen, der var tovholder på samarbejdet med ROFI, er begejstret for tiltaget.

- Nu har vi også fået nogle helt enkle midler til, hvordan vi på få minutter kan få god motion sammen med kollegerne på arbejdspladsen og have det sjovt samtidig. Det har været en godt måde at starte dagen på, siger hun.


Nu har vi også fået nogle helt enkle midler til, hvordan vi på få minutter kan få god motion sammen med kollegerne på arbejdspladsen og have det sjovt samtidig. Det har været en godt måde at starte dagen på.

Dorthe Thorborg Jensen, administrativ koordinator, Naturkraft.


Naturkraft har 26 fastansatte, 70 timelønnede og 50 frivillige tilknyttet, og 15 af de ansatte havde mulighed for at deltage i Arbejdspladsernes Motionsdag.

15 medarbejdere ved Naturkraft deltog i Arbejdspladsernes Motionsdag. Pressefoto.

Også Ulla Birkmose var glad for interessen fra Naturkrafts side.

- De seneste par år har flere lokale firmaer og virksomheder deltaget i Arbejdspladsernes Motionsdag. Jeg har også kontaktet mange i år, men der er ingen tvivl om, at coronaen har spillet en væsentlig rolle. Interessen for at få besøg har været stor. Der er dog takket nej, dels fordi en stor del af medarbejderne i nogle virksomheder og institutioner arbejder hjemmefra, dels fordi der i andre virksomheder af pladsmæssige grunde i forhold til afstandsregler under coronaen ikke har været mulighed for et arrangement af den art, siger hun.

- Det har vi naturligvis fuld forståelse for. Vi er glade for, at Naturkraft, hvor der var god plads til formålet, ville medvirke, fastslår Ulla Birkmose.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Det mener borgerne om mundbind-reglen: - Folk var begyndt at sløse

Ringkøbing-Skjern

Nu ryger de sidste to minkfarme: Niels Chr. Poulsen er nabo til det første coronatilfælde i Holstebro

Annonce