Annonce
Ringkøbing

Motion for alle

Lem Boldklub og Lem Hallen tilbyder nu motion for alle i lighed med den alsidige træning, der tilbydes deltagere i Sundhedscenter Vest's hjerterehabilitering. Arkivfoto.
Lem Boldklub og Lem hallen aktuel med nyt motionstilbud, der bygger på Sundhedscenter Vests' hjerterehabiliterings-træning.

LEM: Hvert år er snesevis af borgere gennem Sundhedscenter Vest's tre måneder lange tilbud om hjerterehabiliterings-træning.

Den alsidige træning, der både omfatter styrketræning og pulstræning i form af øvelser, leg og spil, og som tager hensyn til den enkelte deltagers fysiske formåen, gælder dog kun borgere med henvisning fra hjerteafdelingen, og forløbet strækker sig kun over tre måneder.

Det vil Lem Boldklub og Lem Hallen i fællesskab nu lave om på.

Styret af Tina Graversgaard, Spjald Fysioterapi, sammen med et par frivillige hjælpere, tilbyder boldklubben og hallen nu motion for alle med start mandag den 20. maj.

Dette tilbud er dog ikke kun forbeholdt borgere, der har deltaget på hjerterehabiliterings-træning men retter sig mod alle, der har lyst til at få noget alsidig motion et par gange om ugen i hyggeligt samvær med andre.

Der vil være træning på mandage fra klokken 15 til 16 og på onsdage fra klokken 8 til 9. Prisen er 150 kroner i måneden. Træningen vil køre hele året, og man tilmelder sig løbende for et halvt år af gangen.

Tilmelding via Lem Boldklub på www.6940.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce