Ringkøbing

Motion for alle

Lem Boldklub og Lem Hallen tilbyder nu motion for alle i lighed med den alsidige træning, der tilbydes deltagere i Sundhedscenter Vest's hjerterehabilitering. Arkivfoto.
Lem Boldklub og Lem hallen aktuel med nyt motionstilbud, der bygger på Sundhedscenter Vests' hjerterehabiliterings-træning.

LEM: Hvert år er snesevis af borgere gennem Sundhedscenter Vest's tre måneder lange tilbud om hjerterehabiliterings-træning.

Den alsidige træning, der både omfatter styrketræning og pulstræning i form af øvelser, leg og spil, og som tager hensyn til den enkelte deltagers fysiske formåen, gælder dog kun borgere med henvisning fra hjerteafdelingen, og forløbet strækker sig kun over tre måneder.

Det vil Lem Boldklub og Lem Hallen i fællesskab nu lave om på.

Styret af Tina Graversgaard, Spjald Fysioterapi, sammen med et par frivillige hjælpere, tilbyder boldklubben og hallen nu motion for alle med start mandag den 20. maj.

Dette tilbud er dog ikke kun forbeholdt borgere, der har deltaget på hjerterehabiliterings-træning men retter sig mod alle, der har lyst til at få noget alsidig motion et par gange om ugen i hyggeligt samvær med andre.

Der vil være træning på mandage fra klokken 15 til 16 og på onsdage fra klokken 8 til 9. Prisen er 150 kroner i måneden. Træningen vil køre hele året, og man tilmelder sig løbende for et halvt år af gangen.

Tilmelding via Lem Boldklub på www.6940.dk.

0/0
Annonce
112 For abonnenter

Sejler du en lille smule, når du sejler? Sådan er reglerne for berusede sejlere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Kram til alle i uniform fra mor og far, da 20-årig blev fundet i live i vandet på Ringkøbing Fjord

112

Knivstikkeri i Ådum: Fuld mand stak sin kammerat

Vestjylland For abonnenter

Mellem hærværksmænd og Facebook-krigere: Alle siger, de vil redde ulven

112

Udrykning i nat til genbrugsplads: Småt brændbart futtede af

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

Ringkøbing-Skjern

Efter timelang eftersøgning: Helikopter finder ung sejler i god behold i vandet

112 For abonnenter

Der gælder ingen promilleregler for små både

Ringkøbing

Slut med sygedagpenge: Jobcentret siger stadig nej til kræftramte Hilde

Erhverv

Udsigt til at blive servicehavn: Horns Rev 3 bliver indviet i Hvide Sande

Annonce