Sport

Morten Secher forsøger at bevare optimismen

Morten Secher i mørk trøje prøver forgæves at ændre slagets gang med et par timeouts efter pausen. Intet hjalp. Foto: Søren Palmelund

Da Ringkøbing Håndbold stoppede med at tage de hårde løb i angrebet, begyndte holdet at lave de mange fejl, der blev meget afgørende i nederlaget mod EH Aalborg.

Ringkøbing: - EH Aalborg havde kniven på struben i dag. De klarede frisag. Nu har vi kniven på struben, men vi kan også klare frisag. Når Aalborg kan vinde her, kan vi også vinde i Skanderborg. Intet er afgjort.

Ringkøbing Håndbolds træner Morten Secher forsøgte sig med lidt optimisme efter nederlaget.

Men der venter et stort stykke mentalt arbejde, hvis optimismen skal vise sig at være begrundet. For der var for meget, der ikke fungerede mod Aalborg.

- Selv om vi havde ro på i 12-13 minutter med masser af godt spil og pæn føring på fire mål, så begyndte vores base at smuldre, fortalte Morten Secher.

Det havde han et par forklaringer på.

- Jeg synes ikke, kampen vendte, fordi Aalborg begyndte at dække 5:1. Det var mere det, at vi stoppede med at tage de hårde løb med og uden bold, der skulle til for at komme helt igennem til gode chancer. Og når vi ikke fik taget de løb, så fik vi slet ikke flyttet Aalborgs forsvar nok. Det betød, vi fik svært ved at skabe gode chancer. I stedet for at spille vort normale spil begyndte vi på at ville kreere en hel masse andre ting. Det duede ikke. Vi begyndte at lave fejl på fejl, og det ændrede alt. Selv i kontrafasen smed vi mange bolde væk. Det var langt fra godt nok, forklarede træneren.

Samtidig blev Aalborg bedre og bedre angrebsmæssigt.

- De har bare de profiler, der kan afgøre kampe som den her. De blev mere direkte, og de slog virkelig til på deres mange individuelle kvaliteter. Vi kunne ikke stå imod længere, fortsatte Morten Secher.

Aalborgs træner Søren Fisker var omvendt selvfølgelig meget tilfreds.

- Vi skabte sindssygt mange chancer. Det var bare Natasja Clausen, der bremsede os i lang tid. Men da vi begyndte at blive lidt mere effektive, kunne Ringkøbing ikke løbe så gode kontraer i anden halvleg, som de kunne før pausen. Vi fandt virkelig på plads i vort lidt offensive forsvar, som stressede Ringkøbing til et utal af fejl. Vi spillede en god kamp, sagde Søren Fisker.

Natasha Nolevska var et af få lyspunkter med tre flotte mål fra spids vinkel på højre fløj. Foto: Søren Palmelund
0/0
Ringkøbing IF

Færdig som fodboldspiller men ikke færdig i Ringkøbing

Håndbold

Skjern 2 tromlet ned - nedrykning truer

Ringkøbing IF

Jesper Dalsgaard gør comeback for Ringkøbing IF

Tophistorier

Håndbold

Rækker Mølle Håndbolds herrer op på andenpladsen

Ringkøbing Håndbold For abonnenter

Derfor rykkede Ringkøbing Håndbold ned

Ringkøbing IF

Begge røde kort var helt i orden

Fodbold

RIF byder på fodboldstævne i pinsen

Ringkøbing IF

To røde kort, en brækket næse og nederlag på 3-0

Håndbold

Herrerne kan nå det - det kan damerne ikke

Håndbold

Rækker Mølle Håndbolds damer er ude af topstriden