Annonce
Ringkøbing

Morten Nordestgaard ny bagermester i Kvickly

Morten Nordestgaardskal igen til at bage i Ringkøbing. 1. november starter han som bagermester hos Kvickly Ringkøbing. Arkivfoto
Starter 1. november - kommer fra Kvickly Lemvig

Ringkøbing: Fra 1. november bliver Morten Nordestgaard bagermester i Kvickly Ringkøbing.

Han kommer fra en stilling som bagermester i Kvickly Lemvig.

I Kvickly skal han afløse Lars Frederiksen, der i stedet skal til Kvickly i Grindsted.

Morten Nordestgaard har senest arbejdet i Ringkøbing, da han drev Hvidbergs Bageri, indtil det gik konkurs.

Siden da har han været hos Langenæsbageren i Aarhus og altså Kvickly Lemvig.

Hvidbergs Bageri blev drevet sammen med Pernille Nordestgaard, der dog har forladt branchen og er i gang med en anden uddannelse.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Overforbrug: Mere genbrug af plastsække og -poser

Læserbrev: I et svar til mig fra Ringkøbing-Skjern Kommune fremgår, at man fremover vil ændre instruks, vedrørende plastsække og –poser, idet der nu på kommunens genbrugspladser bliver skiltet med opfordringen: 'Tøm plastsække og -poser, så de kan genbruges'. Som jeg tidligere har været inde på, er det et stort overforbrug / plastsvineri med blandt andet plastsække, der finder sted. Og så er genbrug af plastsække en vej til formindskelse heraf. Borgmester Hans Østergaard har tidligere, i brev til mig, takket mig for min indsats på området og skriver videre: ”Jeg er overordnet helt enig med dig i, at vi skal være meget opmærksomme på plastproblematikken, og finde løsninger på denne”. En af disse løsninger er at genbruge plastsække. Og det er da skønt, at Ringkøbing-Skjern Kommune er de første, der går ind for genbrug af plastsække og –poser. Der er trods alt, på landsplan, også en stor besparelse herved. Der kører p.t. en kampagne på tv der hedder: ”Plant et træ for 20 kroner”. Ifølge Danmarks Statistik er der cirka 2,7 millioner husstande i Danmark. Hvis alle kommuner går ind for ideen om at genbruge plastsække, ville landets borgere på årsbasis, efter mine beregninger, kunne spare cirka 150 millioner kroner. Og det kunne der så plantes cirka 7,5 millioner træer for. Og jeg tror, at alle er enige i, at der er mere brug for at plante træer end for et unødvendigt stort forbrug af plastsække og –poser.

Ringkøbing For abonnenter

Der skal være tid til lektier: Lærke har sat ét af sine tre fritidsjob på pause

Annonce