Fodbold

Morten Martinsen reddede Videbæk IF

Videbæk IFs Morten Martinsen behøvede kun ti minutter på banen for at score to gange og sikre uafgjort 2-2 mod Grindsted i serie 2. Arkivfoto: Chresten Bergh
Med to scoringer efter 89 og 92 minutter sikrede Morten Martinsen Videbæk IF 2-2 hjemme mod topholdet Grinsted i serie 2 pulje 21.

Videbæk: Morten Martinsen blev Videbæk IFs helt store helt onsdag aften, hvor den lille angriber med scoringer efter 89 og 92 minutter sikrede Videbæk IF 2-2 hjemme mod topholdet Grindsted IF.

Hjemmeholdet spillede en skidt første halvleg, hvor de reelt var tættest på en scoring med en tackling på Dennis Rabjerg, hvor bolden gik centimeter forbi mål til hjørnespark. Resten af tiden sparkede Videbæk planløst bolden rundt, og det var få gange, der var noget, der lignede angrebsspil.

Men nu var Videbæk også hurtigt blevet rystet. Grindsted startede kampen med lange bolde hen over Videbæks forsvar. Tredje gang gav det bonus, da det i tredje minut blev til en chance, som blev udnyttet smukt med en halvflugter over målmand Frederik Markussen. Senere havde Grindsted en ny fin stikning, hvor de ramte stolpen.

Grinsted var bedst, og de startede anden halvleg med et fint hovedstød efter hjørnespark, men Frederik Markussen reddede flot.

Kort efter fik Henrik Thorsager en gigantisk chance tæt under mål, efter Grindsteds målmand havde tabt bolden efter et hjørnespark. Men to skæverter gjorde, at Henrik Thorsager brændte det, han selv kaldte den største chance, han nogen sinde havde brændt.

- Så begyndte jeg at miste troen på det. Den chance kunne man nærmest ikke brænde, fortalte Videbæks træner Ruben Nielsen.

Efter en advarsel til Give satte Videbæk sig på kampen.

- Vi besluttede os for at satse de sidste minutter, så vi satte Morten Martinsen i front i stedet for en forsvarer. Det plejer at gå skidt, når vi går over til tre mand i forsvaret, og det gjorde det igen, for kort efter var vi ikke på plads, og så blev det 2-0. Så hang vi med hovedet, fortalte Ruben Nielsen.

Videbæk begyndte at hælde mange lange bolde frem i angrebet mod Danni Berthelsen. Det gav en løs bold, som Jesper Lystbæk sendte videre til Morten Martinsen, som flot vippede bolden over målmanden til 2-1.

Og sandelig ikke om det også var recepten til udligning. En løs bold fra Jesper Lystbæk til Morten Martinsen gav en lidt heldig scoring til 2-2.

- Det var optimalt for os at få point ud af den kamp. Især når vi havde spillet så skidt, som vi gjorde før pausen. Morten Martinsen mente godt nok, at han ville have scoret fire mål, hvis han var kommet på banen ti minutter tidligere, men sådan siger han så meget, lød det fra en tilfreds Ruben Nielsen.

Serie 2 pulje 21

Videbæk IF-Grindsted IF 2-2

Mål: 3. minut: 1-0. 85. minut: 2-0. 89. minut: 2-1 ved Morten Martinsen. 92. minut: 2-2 ved Morten Martinsen. En advarsel til Videbæks Lasse Gade efter 45 minutter og en til Grindsted efter 63 minutter. Videbæk skiftede Danni Berthelsen ind for Lasse Gade efter 55 minutter, efter 70 minutter kom Tobias Kynde på banen for Nikolaj Haahr Olesen, og efter 82 minutter kom Morten Martinsen på banen for Tommy Jensen.

0/0
Ringkøbing IF

Fremragende indsats af RIF: Tre kampe og syv point på en uge

Fodbold For abonnenter

BK Klitten-spiller indtager førstepladsen på topscorerlisten

Fodbold

Skjern var bagud 2-0 men vandt 6-2

Fodbold

To brændte straffespark i målløst lokalopgør

Skjern Håndbold For abonnenter

Husk det er bedst af tre kampe

Sport

Ringkøbing IF overtager førstepladsen efter sejr med tenniscifre

Skjern Håndbold For abonnenter

Mathias Gidsel vil ødelægge mors drøm om et nyt DM

Fodbold

Trætte Spjald tabte 6-0 i Holstebro

Skjern Håndbold

Nu er Skjern Håndbold for alvor presset