Annonce
Skjern Håndbold

Morten Bjørnshauge giver flere muligheder centralt i defensiven

Jonathan Stenbäcken til venstre døjer med lyskeproblemer, og han afventer en scanning for at se, hvad der helt præcist er galt. Arkivfoto: Morten Stricker
Skjern Håndbolds cheftræner Patrekur Jóhannesson glæder sig over øget konkurrence i truppen med tilgang af Morten Bjørnshauge og Christian Albertsen, og han vil ikke bruge det som undskyldning, at han har haft tre mand med til EM midt i forberedelserne til anden del af sæsonen.

Skjern: For første gang i mange uger var Skjern Håndbold onsdag fuldtallige til træning. Mens Bjarte Myrhol genoptrænede, var hele 18 spillere skiftevis i aktion på banen til en meget intensiv omgang spil til to mål.

- Dejligt at have alle mand tilbage, sagde en smilende cheftræner Patrekur Jóhannesson.

Den norske bronzevinder Eivind Tangen og islændingene Björgvin Gustavsson og Elvar Jönsson har alle været fraværende en måneds tid på grund af EM, men alle virkede friske og energiske.

- Det kan gode være, nogle trænere er trætte af at undvære tre spillere i så lang tid, men sådan har jeg det ikke. For mig som træner er det en glæde, at vi har spillere med på diverse landshold. De kommer hjem til klubben i god form og med frisk energi. Og så har de selvtillid. Eivind vender tilbage med en medalje, og de to islændingene gjorde det begge godt. For mig bliver det aldrig en undskyldning at have spillere ude til landsholdssamlinger, fortalte Patrekur Jóhannesson.

Januar måned er brugt på at arbejde hårdt rent fysisk. Spillerne har løbet mange kilometer, og de har løftet flere ton i styrketræningslokalet. Men der er også arbejdet på håndboldbanen.

- Vi har haft fokus på lidt af det hele. For med tilgang af Morten Bjørnshauge har vi fået endnu flere muligheder rent defensivt. Morten kan indgå i flere forskellige formationer i det vigtige centrale forsvar. Christian Albertsen er også godt på vej, og det øger bare konkurrencen i truppen, at de to er kommet til. Vores basis er den samme, men vi har forskellige måder at gribe tingene an på, fortalte Patrekur Jóhannesson.

En mand mere til midterforsvaret kan blive vigtigt. Jonathan Stenbäcken har nemlig igen fået problemer omkring lysken. Skaden kom til træning for et par uger siden.

- Jeg kan godt træne med på fuld styrke som her i dag, men der er vedvarende smerter. Derfor skal jeg scannes hurtigst muligt for at se, om vi kan finde ud af, hvad problemet er, sagde den svenske jernmand.

Jonathan Stenbäcken er med, når Skjern Håndbold søndag aften tager hul på de sidste ni kampe i grundspillet med en hjemmekamp mod Mors-Thy Håndbold. Stillingen i toppen er tæt, når man ser bort fra suveræne Aalborg på førstepladsen med 30 point. På andenpladsen ligger TTH Holstebro med 23 point, Skjern har 21 point sammen med Ribe-Esbjerg og BSH, og så har GOG og Skanderborg begge 20 point. På den ottende og sidste slutspilsplads ligger SønderjyskE med 18 point. Mors-Thy ligger på niendepladsen sammen med Aarhus Håndbold begge med 16 point.

- Det hele er utroligt tæt. Intet er afgjort. Der er ingen lette kampe i ligaen. Det har vi set så tit. Men vores målsætning er ikke ændret. Vi vil gerne med i top fire, så vi får point med over i slutspillet, og vi vil gerne så langt, at vi kommer til at spille om medaljer. Derfor tænker vi kun på at vinde - hver gang. Mors-Thy har et godt hold, men på hjemmebane skal vi vise så meget energi og vilje, at vi kan slå dem. Det vil vi gøre alt for, sagde Patrekur Jóhannesson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce