Annonce
Skjern Håndbold

Morten Bjørnshauge: Det her er perfekt for både Skjern Håndbold og mig

Morten Bjørnshauge i aktion for KIF Kolding. Nu er Morten Bjørnshauge vikar i Skjern Håndbold resten af sæsonen. Arkivfoto: Ole Nielsen
Morten Bjørnshauge er hentet ind som vikar for Bjarte Myrhol, så længe kaptajnen er ude efter en operation. Men derfor håber Morten Bjørnshauge da alligevel på pænt med spilletid, når Myrhol melder sig klar igen.

Skjern: - Det her er perfekt for både Skjern Håndbold og mig. Det hele passer bare sammen.

Morten Bjørnshauge virker bare glad og tilfreds, som han sidder der på bænken og puster ud efter en hård træning i Skjern Håndbold onsdag formiddag.

Men må også sige, at tingene er faldet i hak for den 29-årige stregspiller.

Efter tidligere at have spillet i GOG, Aarhus Håndbold og KIF Kolding tog Morten Bjørnshauge springet til PAUC i Aix-en-Provence i Frankrig for halvandet år siden. Han havde kontrakt frem til sommer, hvor han starter på en treårig aftale med SønderjyskE. Men midt i det hele ønskede Morten Bjørnshauge at komme hjem et halvt år før tid, og det gik PAUC med til.

- Skjern stod og manglede en mand, der kunne gå ind og afløse, så længe Bjarte Myrhol er ude. Jeg ville gerne holde mig i gang med håndbold på topplan, så nu er jeg her, fortæller den knap to meter høje og omkring 110 kilo tunge Morten Bjørnshauge.

Det er ikke en Bjarte Myrhol, Skjern har hentet ind som afløser.

- Nej jeg er en anden type spiller. Jeg er større, og jeg rykker ikke så meget på stregen som Bjarte. Jeg har også en anden stil i forsvaret. Det er ting, jeg håber på at kunne udnytte til at udfylde en rolle så længe, der er brug for det, siger Morten Bjørnshauge.

Det er ikke sådan, at Morten Bjørnshauge trækker sig tilbage på bænken, når Bjarte Myrhol formodentlig om en måneds tid er klar til comeback.

- På ingen måde. Jeg håber da stadig, Skjern vil gøre brug af mig til den tid. Man ved aldrig, hvad der sker, siger Morten Bjørnshauge.

Han er sammen med kæreste og barn og endnu et barn på vej i foråret rykket fra en hyggelig fransk by til et sommerhus i Dejbjerg.

- Så dejligt. Fred og ro og masser af plads. Vi er allerede faldet fint til. Jeg føler et eller andet sted, at jeg har været her længe. Jeg kan slet ikke mærke, at jeg er ny i truppen, hvor alle har taget godt imod mig. Jeg nyder det, siger Morten Bjørnshauge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce