Annonce
Fodbold

Morten Agerbo gav Troldhede GIF overraskende sejr

Morten Agerbo var godt tilfreds med at blive matchvinder i sæsonpremieren i serie 4 pulje 60. Foto: John Thomsen
Troldhede GIF har mistet et halvt hold i serie 4. Alligevel åbnede de sæsonen med en sejr på 1-0 ude over Ringkøbing IF 3 på mål af Morten Agerbo. Lem Boldklubs nedrykkere fra serie 3 vandt 3-1 hjemme over Rindum SUs oprykkere fra serie 5.

Serie 4 pulje 60

RIF 3-Troldhede 0-1

0-1 efter 13 minutter ved Morten Agerbo, der fik et langskud rettet lidt af i RIFs forsvar.

- Det skulle have været amerikansk fodbold, hvis vi skulle have scoret. Vi havde mange afslutninger klart over mål. Vi havde kun to åbne chancer, og det var i kampens start. Jeg var sikker på, Jeppe Frydenvang Madsen havde scoret på hovedstød, men Troldhedes målmand (Daniel Løhde) reddede fantastisk. Han stod godt. Vi havde mange muligheder i anden halvleg, hvor vi havde klart mest spil. Det var skuffende, vi ikke fik point, sagde RIFs træner Vejsil Ibrahimovic.

- Den her sejr blev fightet hjem. Vi har mistet fem-seks mand hen over sommeren, og vi var kun 11 mand af sted. Alligevel hentede vi tre point, og det er jeg imponeret over. Vi var godt med i de første minutter, men så overtog RIF spillet. RIF havde også mest spil i anden halvleg, men direkte farlige var de ikke. Vi havde spredte kontraløb, hvor den sidste berøring lige manglede, så åbne chancer fik vi heller ikke. Men vi fik sejren, og det er jeg overrasket over, fortalte Troldhedes Thomas Nymann.

Lem-Rindum 3-1

1-0 i det andet minut ved Malthe Larsen, der scorede sikkert, da han blev spillet fri på en lang stikning.

2-0 efter 13 minutter ved Nicklas Dragsdal på en bold ned bag Rindums forsvar fra Emil Dammark Øllgaard Jensen.

2-1 efter 59 minutter ved Elisha Sylvanus på en returbold efter godt langskud fra Tobias Poulsen.

3-1 efter 90 minutter på pudsigt selvmål. Anders Schmidt fik skud reddet af målmanden, hvor efter bolden sprang ud i hovedet på Dennis Sørensen, der blev noteret for selvmål.

- Vi spillede kun godt i de første 20 minutter. Derfra kunne man se, at vi ikke er i form, og mange havde været til festival i Skanderborg. De sidste 70 minutter var håbløse. Men selv om vi igen har et stort set nyt hold, så blev der altså kæmpet hårdt, og det gav en spinkel sejr, fortalte Lems træner Lars Schmidt.

- Vi er faktisk rimeligt tilfredse. Det sidste mål var træls, men bortset fra det var det ok. Lem har et godt hold, men efter 20 minutter fik vi dem lukket godt ned. Som oprykkere på udebane mod en nedrykker vil jeg sige, at vores indsats var fuldt godkendt, fortalte Rindums holdleder Claus Højhus.

Ølstrup 2-Vinding 1-1

0-1 efter 29 minutter.

1-1 efter 58 minutter ved German på en bold i dybden fra Kenneth Kamp.

- Alt i alt var det nok fint nok. Man kunne godt mærke, vi endnu ikke er i form. Kampen var jævnbyrdig. Skulle der have været en vinder, skulle det have været os. Niels Frederiksen måtte nemlig se målmanden reddede meget flot på straffespark kort før pausen, fortalte Ølstrups træner Jonas Kjeldgaard.

Serie 4 pulje 77

Grindsted-Nr. Nebel 2-1

1-0 i det første minut efter en misforståelse i Nr. Nebels centerforsvar på en lang bold frem.

2-0 efter 30 minutter på flot skud i kontraløb efter en skidt tværbold af Nr. Nebel.

2-1 efter 74 minutter ved Patrick Andersen på indlæg fra Rasmus Jensen.

- I de første minutter skulle vi lige vænne os til fysikken i serie 4. Grindsted lagde et godt pres med mange lange bolde frem, og de var bedst i første halvleg. Vi var til gengæld bedst i anden halvleg. Vi holdt Grindsted fra chancer, og vi havde selv tre-fire gode chancer. Skarpheden manglede dog, så vi fik et smalt nederlag i en kamp, hvor vi nok havde fortjent uafgjort, sagde Nr. Nebels træner Tommy Jepsen.

Oksbøl-Tarm 2-1

1-0 efter seks minutter.

1-1 efter 25 minutter ved Jesper Skak på en tværbold fra Mikkel Præst efter godt pres højt på banen.

2-1 efter 35 minutter.

- Vi skulle lige i gang. De første minutter var ikke gode. Efter pausen havde vi klart mest spil, men vi skabte ikke de åbne chancer, når der var tilløb til muligheder. Men nu er vi i gang, og vi skal nok komme tilbage og hente nogle sejre, sagde Tarms holdleder Philip Maigatter.

Annonce
Troldhedes målmand Daniel Løhde havde haft en pragtredning i første halvleg, og det fejrede han med en tår vand i pausen. Foto: John Thomsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Udbud af ambulancekørsel: Den gode idé opstår i samarbejdet

Læserbrev: I løbet af januar tager Region Midtjylland vigtige skridt i retning af at fastlægge fremtidens ambulancekørsel, når der tages stilling til det kommende udbud af kørslen. Der er meget på spil i regionsrådets måde at skrue udbuddet sammen på: Grundlæggende spørgsmål om, hvilken pris og kvalitet borgerne kan få for skattekronerne i de kommende år, og mulighederne for at bruge offentlig-privat samarbejde som driver for innovation i den offentlige sektor. I disse år går en stor generation på pension med udsigt til at leve længere, og færre er tilbage til at forsørge flere. Lige som vi står overfor udfordringer med at få sundhedskronerne til at række, fordi folk lever længere, og flere får kroniske sygdomme. Der er med andre ord grundlag for at tænke nyt og bruge det store potentiale, der ligger i samarbejdet mellem sektorerne, til at få mere for pengene og levere ny og innovative løsninger. De gode ideer og intelligente løsninger på sundhedsområdet er allerede mange – og regionerne er grundlæggende gode til at række ud til offentlig-privat samarbejde i udviklingen af nye innovative teknologier og måder at løse sundhedsudfordringen på. Historisk gælder det også indenfor det akutte og det præhospitale område, hvor vi har set forsøg med el-køretøjer, kunstig intelligens, stabilisering eller færdigbehandling af KOL-patienter. Og mange nye tiltag er for længst implementeret, som for eksempel den elektroniske patientjournal, der optimerer patientforløbet, eller EKG taget allerede i ambulancen, som sikrer, at hjertepatienter kommer til det rigtige hospital. Langt flere bliver i dag hjulpet hurtigere og bedre, fordi den fælles innovation fungerer. Region Midt står overfor de kommende udbud på ambulanceområdet, og her har regionen gode muligheder for at stille krav i udbud til andet og mere end blot økonomien. Udbud bliver dermed en vej til at omsætte innovationen og de smarte løsninger hos leverandørerne til realitet til gavn for borgerne. Man behøver ikke se længere end til Norge, hvor flere kommuner gik sammen om at stille krav om CO2-neutrale byggepladser til leverandørerne i forbindelse med et stort fælles byggeri. På den måde kommer offentlige økonomiske muskler i spil og bliver en driver for innovationen. På samme måde har Region Midtjylland med udbuddet gode muligheder for at skubbe på innovation på sundhedsområdet til patienternes og borgernes fordel.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Skatteborgerne skal se aftalerne: Kommunen betalte én million for lokaler, men brugte kun for 700.000

Annonce