Annoncørbetalt indhold

Morgenbollefyren er den perfekte aktivitet til din venindes polterabend

Det er ikke uden grund at en morgenbollefyrhar fået så stor succes som de har i Danmark, det er nemlig en uhørt sjov og anderledes måde at starte din venindes polterabend på.

Idéen bag en morgenbollefyr stammer fra den gamle rejsekonge Simon Spies, som var kendt for sin ekstravagante og dekadente livsstil og som tilbage i 70erne introducerede de danske medier for begrebet ‘morgenbolledamer’.

Så egentlig skulle vi allerede have haft morgenbollefyre i 70erne – lanceret sideløbende med Spies’ morgenbolledamer men nu er de her og du behøver ikke hedde Spies for at få lov til at have en.

Annonce

Skal din veninde vækkes op og få lavet friske morgenboller af en veltrænet og charmende fyr i bar overkrop? Så kan man vist ikke komme uden om en morgenbollefyr, der har et glimt i øjet, laver god stemning og friske boller - Whats not to like?

Udover at det er en sjov måde at starte den perfekte polterabend på, så kan det også erstatte den klassiske strip del som nogle synes er en grænseoverskridende.

Men når snakken kommer til polterabend, er der jo et hav af forskellige meninger om hvordan sådan en dag skal se ud og hvilke aktiviteter der skal indbringes, uanset om det er for manden eller kvinden.

Der er nemlig uendelige muligheder for at få en sjov dag hvor i fejre at jeres ven eller veninde skal giftes. Det handler nemlig om at finde lige præcis det i synes er sjovt og som i måske har tilfælles eller altid har snakket om at i synes kunne være sjovt at prøve.

Skulle i dog stå i den situation at i mangler inspiration til den perfekte dag har jeg samlet nogle aktiviteter der måske er værd at overveje i jeres planlægning af en polterabend.

Der er som nævnt et hav af forskellige aktiviteter at forholde sig til og det kommer helt an på hvilken slags mennesker man er og hvad man synes er sjovt.

Overordnet er aktiviteterne delt op i disse kategorier for at få et overblik over nogle af de aktiviteter der er at vælge i mellem:

-Action og adrenalin

-Sport og spil

-Kultur og kreativt

-I vandet og naturen

-Romantik

-Mad og drikkelse

-Stille og roligt

-Velvære og forkælelse

Der er selvfølgelig aktiviteter der går ind og hinanden og det er næsten faktisk hele ideen med det hele, at man kan kombinere alt det bedste fra alle verdener. Det er kun jeres kreativitet og fantasi der sætter grænsen.

Der er masser af muligheder for at få konkret inspiration på det store internet men sidder man alligevel med den følelse af at der ikke lige er nogle aktiviteter der falder i ens smag eller rammer 100% er der også altid mulighed for selv at række hånden ud og spørge folk der afholder aktiviteter om det er muligt at kunne få skræddersyet jeres dag så den passer lige præcis til jer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.