Annonce
Ringkøbing-Skjern

Morgan Klubben drejede forbi Ådum

En snes imponerende biler af mærket Morgan fyldte godt op ved Martin Andersens store veteranbilsamling. Pressebillede
40 Morgan entutiaster gorde holdt hos Martin Andersens store veteranbilsamling på Tøstrupvej. Og fik mere viden om Cadillac.
Annonce

Ådum: Lørdag formiddag fik Ådum fint besøg. Solen skinnede, da en snes imponerende biler af mærket Morgan rullede gennem byen med åben kaleche til Martin Andersens store veteranbilsamling på Tøstrupvej.

Tove og Martin Andersen glædede sig over at kunne byde velkommen efter den stille tid. Nu var muligheden der, og der var sprit til hænderne.

Martin Andersen fortalte om sin store samling til Morgan Klubbens medlemmer. Den ældste er den røde Cadillac fra 1903. Buick er Martin Andersens foretrukne mærke, og mere end 20 af slagsen fylder op i udstillingen.

Gæsterne hørte om de fire biler fra før 1918, som var med til filmoptagelser om Første Verdenskrig for et par år siden. Cirka 40 Morgan entusiaster nød synet af Martin Andersens biler og lyttede til frisk musik fra en af hans halvtreds jukebokse.

Der var også tid til at høre lidt om Morgan Club, som har medlemmer spredt rundt i landet. Der planlægges årligt seks til otte arrangementer og en udlandstur, som i år skulle have været til Sverige, men den har som det øvrige måttet aflyses.

Nu blev det til en weekend på Nymindegab Kro og arrangementet "Se lyngen blomstre fra din Morgan". Planlægningen var i gode hænder med en lokalkendt i gruppen, den tidligere isenkræmmer i Tarm Alfred Thomassens datter.

Morgan entusiaster viste gerne deres bil frem. Et skinnende instrumentbræt i brune farver, læderindtræk, rem over motorhjelmen, kaleche helst åben, blev fremhævet som positive kendetegn.

Der var megen optimisme omkring denne klassiske sportsvogn med otte cylindret motor på årets første fælles tur. Turens ældste Morgan var fra 1973 og den yngste fra 2014.

Efter besøget i Ådum vankede der frokost på Outrup Hotel.

/ Bodil

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Debat

Problemulve har helt frit spil blandt husdyr

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Annonce