Ringkøbing

Misters mærkevarer forsvandt med rambuktyve

Indgangspartiet blev smadret af den mørke bil, så der skal sættes nye skydedøre i butikken i dag. Foto: Jørgen Kirk

En mørk bil med bagklapper bragede i nat ind i Mister Finn i Ringkøbing og forsvandt i natten med tøj for omkring 300.000 kroner.

RINGKØBING: Et brag af den anden verden vækkede i nat naboerne til tøjbutikken Mister Finn, der ligger i den nordlige ende af gågaden i Ringkøbing.

To mænd kørte en bil ind i butikkens indgangsparti, hvorefter de rippede tøjstativer for dyre mærkevarer og forsvandt igen efter få minutter.

- Jeg var fremme ganske kort tid efter, og politiet var der efter to til tre minutter. Men da var de væk, fortæller Finn Sørensen, der som ejer af butikken fik en alarm fra kontrolcentralen kl. 3.15.

- Jeg har ikke et overblik endnu, men tyvene er gået målrettet efter bestemte varer som Lacoste og Hugo Boss. Sweatshirts, polo'er og vindjakker. Dyre ting, der er letomsættelige, fortæller Finn Sørensen, der også står med et indgangsparti med skydedøre, der er smadret af rambukbilen.

En enkelt Lacoste T-shirt blev efterladt af tyvene, der ellers gik målrettet efter netop mærkevarer. Finn Sørensen blev vækket af alarmselskabet og var i butikken ganske kort efter rambuktyveriet. Foto: Jørgen Kirk

Flygtede mod nord

Vidner har fortalt politiet, at tyvene kørte i en sort eller mørkeblå bil, sandsynligvis en Toyota, som de bakkede ind i ruden.

Bilen har ikke et bagsæde og har en eller to sidehængte bagklapper. Nummerpladen var sandsynligvis fjernet bagpå, da vidner ikke kunne se den.

Den ene mand var klædt i en lys hættetrøje og sorte bukser, mens den anden havde en sort hættetrøje og sorte bukser.

De tog flugten over viadukten mod Holstebrovej i nordlig retning. Men selvom politiet hurtigt havde tre patruljer af sted, var mændene forsvundet i nattemørket.

- Det var nok godt, at jeg ikke nåede at komme, før de var væk. Det er jo mine penge, de stjæler, fortæller Finn Sørensen med et smil, mens hans personale begyndte at møde på arbejde til synet af en smadret butiksindgang.

Optaget på video

Han ærgrer sig over, at det lykkedes for tyvene at komme ind.

Der har før været forsøg på rambuktyveri, hvor tyvene dog ikke har haft held til at smadre dørene.

Butikken er fuldt videoovervåget, og politiet får samtlige optagelser fra indbruddet samt i dagene op til, da tyvene højst sandsynligvis har været i butikken for at få lokaliseret hvor, de dyre varer er placeret.

Eventuelle vidner, der har set den mørke bil eller har andre oplysninger i sagen, kan kontakte politiet på 114.

0/0
Ringkøbing

Erhvervsfolk køber gammelt posthus: Vores ultimative drøm er et diskotek

Ringkøbing

2 x 10 hurtige til Hingerne

Ringkøbing

På vej: Påskefarver og summende venner

Ringkøbing

John Fisker nummer 2 på direktørrangliste

Erhverv

Mini Bazar genåbnet - ny ejer er ikke bekymret for hærværk

Ringkøbing

Damtoften har fået sin egen hjertestarter

Ringkøbing

- Hvis man står stille og roligt nede i bageriet, kan du høre, at de skriger inde over køl og frost

Ringkøbing

Odd Fellow åbner for hemmelighederne