Annonce
Ringkøbing

Ministre på vestjyske besøg

Ministre og lokale Venstre-politikere brugte i går en del af dagen på at diskutere arbejdspladser og uddannelse i Ringkøbing-Skjern - her i Huset Venture. Privatfoto

Ringkøbing-Skjern: Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (V) og partiælle og beskæftigelsesminster Troels Lund Poulsen var i går en tur i Ringkøbing-Skjern, hvor de i selskab med borgmesterkandidat Hans Østergaard (V) og nuværende borgmester Iver Enevoldsen var på virskomhedsbesøg for at diskutere beskæftigelse og uddannelse i kommunen.

Turen gik blandt andet forbi KP Komponenter i Spjald, hvor virksomheden fortalte om udfordringerne med mangel på arbejdskraft, uddannelsestiltag og fastholdelse af udenlandsk arbejdskraft.

De mange Venstre-folk var også forbi Innovest i Skjern og Huset Venture i Ringkøbing, som ministrene roste for at hjælpe udsatte borgere tilbage mod arbejdslivet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce