Annonce
Ringkøbing

Ministre på vestjyske besøg

Ministre og lokale Venstre-politikere brugte i går en del af dagen på at diskutere arbejdspladser og uddannelse i Ringkøbing-Skjern - her i Huset Venture. Privatfoto

Ringkøbing-Skjern: Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (V) og partiælle og beskæftigelsesminster Troels Lund Poulsen var i går en tur i Ringkøbing-Skjern, hvor de i selskab med borgmesterkandidat Hans Østergaard (V) og nuværende borgmester Iver Enevoldsen var på virskomhedsbesøg for at diskutere beskæftigelse og uddannelse i kommunen.

Turen gik blandt andet forbi KP Komponenter i Spjald, hvor virksomheden fortalte om udfordringerne med mangel på arbejdskraft, uddannelsestiltag og fastholdelse af udenlandsk arbejdskraft.

De mange Venstre-folk var også forbi Innovest i Skjern og Huset Venture i Ringkøbing, som ministrene roste for at hjælpe udsatte borgere tilbage mod arbejdslivet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tage Elkjærs følelsesladede tur på knallert til Herning i 1960: Da otte danske landsholdsspillere mistede livet bare få timer før en landskamp i Herning

Sport

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Annonce