Annonce
Ringkøbing

Minister beskyldes for cv-fusk

<p>Arkivfoto</p>

Uddannelses- og Forskningsminister Esben Lunde Larsen (V) er i Ekstra Bladet under beskydning for at have fusket med sit uddannelses-cv.

Uddannelses- og Forskningsminister Esben Lunde Larsen (V) er i Ekstra Bladet under beskydning for at have fusket med sit uddannelses-cv.

Annonce

Bladet anklager ministeren for i det officielle cv på Folketingets hjemmeside at have undladt at skrive, at hans uddannelse for en stor del er foregået på den norske Misjonshøgskolan og Dansk Bibel-institut.

Dagbladet har her til morgen uden held søgt at få en kommentar fra ministeren, som sad i møde. På sin Facebookside skriver han selv:

» Havde i går besøg af Ekstra Bladet, som har fattet interesse for min studietid. Her fik jeg lejlighed til at fortælle dem om, at jeg i 2001 begyndte at læse teologi i Stavanger i Norge på Missionshøgskolens teologiuddannelse, og fra 2002 begyndte at tage fag på teologistudiet i København. Sideløbende har jeg suppleret med frivillige kurser i teologi ved Dansk Bibel Institut. Jeg er klar over, at det er en institution, der er mange holdninger til, men for mig har det været vigtigt at få flere forskellige faglige input i min uddannelse.«

»Jeg er bachelor og kandidat fra Københavns Universitet, men jeg har været glad for al den undervisning, jeg har fået. Ja, jeg er stolt af at have fået input til min uddannelse fra flere sider og nationaliteter. Og intet kunne ligge mig fjernere end at forsøge at skjule, at min uddannelse er foregået ved forskellige institutioner med forskellige tilgange. Det giver en bredere forståelse for dansk og international teologi, som er vigtig. Jeg håber, at rigtig mange danske studerende fortsat vil søge til udenlandske uddannelser undervejs i deres studietid, for det er givende og vigtigt at få udvidet sine horisonter,« skriver han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce